imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Малко повече за очакваното 4K поколение на Apple TV


Съвсем скоро – утре в 20:00 ч. наше време, Apple ще ни запознае с очакваното празнично поколение iPhone, със своите нови операционни системи, включително iOS 11 и вероятно с Apple Watch, който разполага с вграден LTE модул, но това не е всичко. Според повечето източници, след броени часове ще дебютира и висококачественото 4K поколение на Apple TV, а ние разполагаме с информация за техническите характеристики на разработката, за която свидетелства tvOS 11.

Актуалното към днешна дата, четвърто поколение Apple TV се отличава с процесорен чип A8 в комбинация с оперативна памет от 2 гигабайта, но явно тези характеристики ще останат в миналото. Според тестовата версия на новата операционна система на очакваното устройство, разработката ще може да се похвали с процесор от серията A10 и с 3 гигабайта оперативна памет, а според Steve Troughton-Smith, Apple ще избере серия A10X Fusion, благодарение на която, всеки потребител ще може да стартира 4K съдържание при 60 fps.

Разработчикът подкрепя своето твърдение с част от характеристиките на iPhone X, който ще може да създаде видео в 4K вариант при 60 кадъра в секунда, но мощната процесорна разработка ще намери своето място и в една малко по-различна категория от възможностите на Apple TV. При всички положения, конфигурацията ще може да ни запознае с доста впечатляващи игри, които се надяваме, че ще видим съвсем скоро, а защо не и с някое друго ARKit приложение, след като достъпите до вградената камера във вашето iOS устройство през Apple TV.

Повече за очакваното пето поколение Apple TV може да разберете, след като посетите тази връзка, а ние ви припомняме, че със страхотните ARKit инструменти, всеки разработчик може да кодира приложение с елементи на добавена реалност по доста лесен начин. iOS 11 може да се превърне в най-голямата AR платформа, но дали това ще се случи, ще разберем съвсем скоро.

Източник: MacRumors

MBA vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.