imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Повече за основните камери в очакваните iPhone поколения


През септември на миналата година Apple представи три iPhone поколения. Всяко от тях разполага с мощен A12 Bionic процесорен чип, безрамков дизайн, TrueDepth камера с Face ID лицево разпознаване, камера с Portrait Mode и Portrait Lighting. За разлика от флагшип моделите iPhone Xs и iPhone Xs Max, iPhone XR не може да се похвали с двойна камера, което вероятно със следващото поколениие ще се промени, но нека видим и какви биха могли да бъдат основните промени в очакваните смартфони на Apple през тази година.

Вместо с OLED панел, подобно на iPhone Xs и Xs Max, iPhone XR разполага с LCD Liquid Retina екран. Резолюцията е 1792 х 828 пиксела с 326 PPI. Според последната прогноза на Mac Otakara, в рамките на тази година ще се запонаем с XR поколение с две нови разцветки на корпуса – зелен и лавандула, които ще заместят кораловите и сините предложения и не само. Вероятно основната камера в iPhone XR 2019 ще може да се похвали с два обектива.

Според повечето източници, устройствата ще разполагат с вграден USB-C порт, който ще замести стандартния през последните години Lightning. Предложенията ще се разпространяват в комплект с 18 ватово USB-C зарядно, което означва само едно. Всеки потребител ще може да достигне до по-сериозен заряд на вградената батерия за значително по-кратък период от време, а ние имаме една добра новина. Макар и не съвсем официални, интересните CAD изображения, които идват диркетно от Slashleaks за пореден път подкрепят твърдението за появата на iPhone XR с вградена двойна камера и iPhone XS с три обектива на осонвата камера.

Очакваното iPhone XR поколение с двойна камера през тази година.
Очакваното iPhone Xs поколение с тройна камера през тази година.

Ming-Chi Kuo застава зад твърдението, че флагшип 6.5 и 5.8 инчовите OLED предложения ще разполагат с вградена 12 мегапикселова предна камера. От задната страна на корпуса ще откриете изцяло нова система от три камери, като всеки от обективите ще бъде 12 мегапикселов. При поколение XR обективите от задната страна на корпуса отново ще бъдат 12 мегапикселови, но два на брой. Има обаче и една основна прилика. Според последния доклад на Mark Gurman от Bloomberg и любопитните CAD изображения, вградените камери както във флагшип моделите, така и в новия iPhone XR ще бъдат разположени в идентичен изпъкнал квадрат от задната лява страна на корпуса.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.