imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Новото празнично видео на Apple с участието на iPhone X и AirPods


До предстоящите коледни и новогодишни празници остава само около месец, за което ни подсеща и традиционното зимно видео на Apple. Реално погледнато, през следващите няколко седмици може да се запознаем и с по-тематични кадри, подобни на миналогодишните със специалното участие на Франкенщайн, но това не ни спира по никакъв начин да видим и тези, които се отличават със заглавието “Sway”.

Видеото се появи преди броени часове в официалната страница на Apple в YouTube. То е издържано в духа на повечето празнични реклами на компанията. Отново пред вас ще се разиграе една кратка история, която както винаги започва с някой продукт на Applе, като тази година под светлината на прожекторите попада не само iPhone X, но и безжичните AirPods слушалки.

Достатъчно е само да сложите своите AirPods, да хвърлите поглед към екрана на iPhone X, за да се отключи и да стартирате парчето Palace на Sam Smith, точно както направи и младата дама в кратките рекламни кадри. Всичко около вас ще придобие коренно различно, бихме казали дори романтично измерение, докато специалните танцови стъпки вероятно няма да са по силите на всеки от вас. Просто трябва да разполагате с необходимите качества и подготовка, но от друга страна, празничното настроение няма да подмине никого.

Припомняме ви, че всеки потребител може да се възползва от безжичните AirPods слушалки дори и да не разполага с iPhone X. Просто трябва да изградите блутут връзка между устройството, с което разполагате и висококачествения аксесоар по един съвсем лесен начин и да се насладите на неговите възможности, а за да видите миналогодишното празнично видео на Apple, просто посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

iPhone Xs pre-order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.