imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Предварителна поръчка на iPad Air и iPad mini 5


Ако все още не сте се запознали със събитията около Apple през последните няколко дни, трябва да знаете, че компанията представи изцяло нов 10.5 инчов iPad Air, петото поколение на iPad mini, актуализирани 21.5 и 27 инчови варианти на iMac и страхотните AirPods 2, а ние имаме още една добра новина. Вече всеки от вас може да направи предварителна поръчка или да резервира своя нов iPad Air или iPad mini 5 и в уебсайта на iStyle България.

iPad mini 5

Характеристиките на новите таблети опрделено не са за подминаване. За разлика от своя предшественик, петото 7.9 инчово iPad mini поколение разполага с доста мощен процесорен чип. В компактния корпус ще откриете високата производителност на A12 Bionic, 8 мегапикселова основна и 7 мегапикселова предна камера. Новият iPad mini се предлага във варианти с 64 GB и 256 GB памет, докато разцветките на корпуса са точно три – сребърен, астро сив и златен. Екранът може да се похвали с актуланата True Tone Retina технология, но това не е всичко. iPad mini 5 поддържа Apple Pencil първо поколение.

Цените започват от 949.00 лв. с ДДС за вариант с Wi-Fi модул и 64 GB основна памет, а за да бъдете един от първите собственици на петото iPad mini поколение, направете резервация в уебсайта на iStyle България, като посетите тази връзка.

iPad Air

Не трябва да подминавате и изцяло новото iPad Air поколение, макар и разликите между него и компактното iPad mini предложение да не са кой знае колко големи. Отново True Tone Retina дисплей, поддръжка на Apple Pencil от първо поколение, мощен A12 Bionic процесорен чип и вградена памет от 64 и 256 GB, но както се досещате, има и една сериозна разлика. Екранът на разработката може да се похвали със значително по-големите 10.5 инча, a в страничната част на корпуса ще откриете Smart конектор. Разцветките са сребърен, астро сив и златен.

Цените започват от 1129.00 лв. с ДДС за вариант с Wi-Fi модул и 64 GB основна памет, а за да бъдете един от първите собственици на петото iPad mini поколение, направете резервация в уебсайта на iStyle България, като посетите тази връзка.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.