imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Преглед на десетата тестова версия на iOS 11


Последните няколко тестови версии на iOS 11 се появиха доста бързо една след друга, но това е съвсем нормално. Все пак точно след пет дни или на 12 септември, Apple ще ни запознае със своя празничен iPhone, както и с поколение 7S и 7S Plus. Всяко от предложенията ще се задвижва от новата версия на мобилната операционна сиситема, но нека направим кратък преглед и на десетата бета, която вероятно ще е последната, преди официалната поява на iOS 11.

Всеки потребител може да инсталира бетата и на своето iOS устройство, дори и да не разполага с Apple ID акаунт на разработчик, но не трябва да забравяте, че компанията не препоръчва тази стъпка или поне на iPhone или iPad, който използвате във вашето ежедневие. Все пак iOS 11 е в процес на разработка, което вероятно вече не е чак толкова голяма пречка пред правилното функциониране на системата. Настоящата бета не може да се похвали с никакви промени или нови възможности, освен с няколко поправки на съвсем малки грешки, които я подготвят за нейната официална версия.

Операционната система, с която Apple ще остави 32-битовите приложения в миналото, вече разполага с всички необходими защити и подобрения в сигурността, а ние ви припомняме, че iOS 11 се отличава с няколко доста големи промени, като Drag & Drop, изцяло нов Control Center, който всеки потребител може да персонализира по лесен начин, Dock за iPad и вероятно за iPhone 8 и Files приложение за лесен и бърз достъп до вашите файлове.

Благодарение на страхотната ARKit връзка, системата може да се превърне в най-голямата платформа за приложения с елементи на добавена реалност и то за един доста кратък период от време, а ако искате да разберете повече за iOS 11 – просто посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.