imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Преглед на новата Lens Explorer възможност в Snapchat за iOS


От началото на миналата година до днес Snapchat премина през не малко промени, но при всички положения, най-сериозната от тях ще си остане появата на страхотните 3D World Lens филтри. Всеки потребител може да постави виртуален елемент в реалната среда, след като използва някоя от камерите на своето устройство. За да направите свой собствен AR филтър, просто свалете настолното приложение Lens Studio, но има и още нещо. Вече всеки от вас може да се възползва и от създадените от останалите потребители филтри.

Благодарение на интересната Lens Studio разработка на Snapchat за macOS и Windows, всеки от вас може да създаде двуизмерен или триизмерен елемент по съвсем лесен начин. За да свалите безплатното приложение, просто посетете тази връзка, но не трябва да забравяте, че за целта се налага да разполагате със Snapchat акаунт. Може да го направите и в движение без никакъв проблем, като използвате желана електронна поща, но нека видим и по какъв начин функционира иновативният софтуер.

В рамките на приложението може да откриете доста заложени инструменти, които ще ви помогнат да модифицирате изображение или комбинация от такива, да зададете желан мащаб, размер и позиция, а споделянето става по един още по-лесен начин. След като сте готови с вашия нов проект, Lens Studio ще генерира специален Snapchat код, който просто трябва да изпратите на някой приятел или познат и сте готови. Създаденото предложение ще се визуализира автоматично при получателя, но нека видим как да разгледате и вече създадените филтри от останалите потребители.

Достатъчно е само да преминете в режим на снимане, след това да докоснете върху екрана и пред вас ще се появи новата Lens Explorer възможност. Ще се визуализират над сто хиляди предложения, а за да се възползвате от някое конкретно, просто плъзнете с пръст върху него и сте готови, но има и една малка особеност. Промяната е налична само за iOS версията на Snapchat, а за да се възползвате от нея, ще трябва да актуализирате социалното приложение по стандартен начин, след като преминете през раздел Updates на App Store.

Източник: 9to5mac

Serdika Bday article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.