imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Преглед на новата USB Accessories настройка в iOS 11.4.1


За да се запознаете с официалната версия на iOS 12 ще се наложи да изчакате още няколко месеца или до септември, но нека да се върнем към актуалната мобилна операционна система. Ако все още не сте инсталирали четвъртата актуализация, вече може да го направите в комплект с първата й поправка, която се появи преди броени часове, а ние ще ви покажем как работи изцяло новата USB Accessories настройка в iOS 11.4.1.

Както се досещате, официалната версия на поправката не може да се похвали с каквито и да са сериозни промени или пък нови възможности, но това не означава, че трябва да я игнорирате, особено ако сигурността на устройството ви е от съществено значение за вас. Поправката ще остави в миналото появили се грешки в iOS 11.4 и ще подобри работата и защитата на вашето устройство, но нека разгледаме и новата USB Accessories настройка.

Достатъчно е само да инсталирате iOS 11.4.1, след това да активирате USB Accessories и защитата на вашето устройство ще премине на едно по-високо ниво. Ако искате да свържете USB устройство, без значение от неговия вид към съответния iPhone или iPad, ще се наложи да отключите екрана. В противен случай, връзката може да бъде използвана единствено за зареждане на батерията, докато опитите за отключване на устройството или пък за сваляне на неговото съдържание по системен начин от трето лице ще станат невъзможни.

Ако все още не сте преминали към първата поправка на iOS 11.4, това може да стане по доста лесен начин. Потърсете актуализацията в раздел Software Update на системните настройки, след като преминете през General, а за да включите USB Accessories, ще се наложи да преминете през още няколко стъпки. Отворете Settings, след това раздел Face ID & Passcode или Touch ID & Passcode, въведете своята парола за да продължите, потърсете името на новата функция, активирайте я по стандартен начин и сте готови.

Повече за първата поправка на iOS 11.4 може да разберете, след като посетите тази връзка, а за очакваната нова версия на мобилната операционна система през септември, като натиснете тук.

AirPods game w1 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.