imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Преглед на новия (PRODUCT) RED вариант на iPhone 8 и 8 Plus


По време на Let’s Take a Field Trip така и не се запознахме с кой знае колко хардуерни разработки на Apple. Компанията представи единствено своето шесто поколение iPad, докато от софтуерна страна нещата са различни. Заедно с четвъртата актуализация на iOS 11 ще се появят и иновативните Classroom и Schoolwork приложения, но нека направим и един преглед на червеното издание на iPhone 8 и 8 Plus, което дебютира преди седмица.

Отново припомняме, че най-новият таблет на Apple вече е наличен и у нас. Може да закупите шестото поколение iPad както онлайн от тук, така и в нашите магазини. Цените започват от 725 лв с ДДС за Wi-Fi модела с 32 GB памет. Можете да избирате между сребърен, астро-сив и златен цвят. Различните варианти са с капацитет от 32 GB и 128 GB (Wi Fi и Wi Fi + Cellular), а ако искате да разберете точно по какъв начин изглежда новото (PRODUCT) RED издание на iPhone 8 и 8 Plus, стартирайте краткото видео разопаковане на устройството от MacRumors.

Apple произвежда устройства в специалното си PRODUCT (RED) изпълнение от доста време, като част от приходите от тези продажби отиват за благотворителната фондация на Боно. Първото RED устройство или червения iPod се появи още когато Стив Джобс беше начело на компанията, но дори и след неговата смърт, сътрудничеството на Apple с фондацията продължава – обединяващата кауза е борбата срещу СПИН.

Червеното издание на iPhone 8 и 8 Plus, което дебютира преди седмица в САЩ не се различава по никакъв начин от наличните в момента варианти на устройството, но само ако разгледаме неговите технически характеристики. Единственото нещо, което се променя е разцветката на корпуса, а ние няма да пропуснем да ви информираме, когато специалното PRODUCT (RED) издание на смартфона пристигне и у нас.

Източник: MacRumors

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.