imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Преглед на първата бета версия на iOS 12.4


Втората основна актуализация на iOS 12 се появи по време на организираното It’s Show Time събитие от Apple, което се проведе преди около месец и половина, но има и още нещо. Няколко дни след официалната версия на iOS 12.2 се появи и първата бета на iOS 12.3, а ние имаме една добра новина. Очакваната актуализация вече може да се похвали със своята официална версия, а ние ще ви покажем с какво се отличава първата бета на iOS 12.4, която се появи преди борени часове.

За разлика от наложената практика, през последните два месеца се появиха две основни iOS актуализации и то плътно една след друга. Вероятно вече сте инсталирали втората, която дебютира преди около месец или дори третата от преди няколко дни, но явно идва време да разгледаме и промените, с които ще може да се похвали четвъртата поред основна актуализация. Вероятно нейната официална версия ще се появи по някое време на месец юни, но нека разгледаме и тази част от любопитните промени, за които загатва първата бета на iOS 12.4:

  • С тази разработка компанията ще започне да подготвя операционната система за очакваната през идните летни месеци Apple Card услуга (кредитна карта, която ще може да зареждате чрез Apple Pay).
  • Вероятно с това предложение разработчиците от Apple ще започнат да подготвят системата за нейната следващата версия или за iOS 13, чиято първа бета версия ще се появи по време на WWDC 2019 в началото на юни, докато официалната версия ще дебютира през септември.
  • Други промени, за които вероятно ще разберем повече с втората бета версия на очакваната основна актуализация.

Не трябва да забравяте, че заедно с всички промени, които реално погледнато не са кой знае колко много (поне към днешна дата), четвъртата актуализация на iOS 12 ще поправи доста грешки и ще подобри защитата на вашето устройство, но има и още нещо. Ако вече сте инсталирали последната версия на мобилната операционна система, това означава, че вашето устройство ще бъде съвместимо и с iOS 12.4. Просто трябва да изчакате още около месец и половина, докато се появи официалната версия на разработката и да я инсталирате по стандартен начин, а за да разберете повече за iOS 12.3, посетете тази връзка.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.