imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Преглед на първата поправка на iOS 12


Ако все още не сте инсталирали iOS 12, имаме една добра новина. Системата може да се похвали с доста по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, което оказва отражение предимно върху по-старите iPhone и iPad поколения и не само. Вече всеки от вас може да инсталира официалната версия на разработката заедно с нейната първа поправка, а ние ще ви покажем какви грешки поправя iOS 12.0.1.

Ако все още използвате iOS 11 и причината за това е защото не знаете дали новата версия е съвместима и с вашия iPhone или iPad, няма от какво да се притеснявате. iOS 12 може да работи с всички устройства, които покрива и предишната версия, но нека разгледаме и прикрепената бележка от Apple към първата поправка на предложението:

  • Отстранява грешка, при която някои iPhone Xs устройства не преминават в режим на зареждане при заключен екран (при жично зареждане на батерията).
  • Поправка на грешка, при която iPhone Xs се опитва да изгради връзка с 2.4 GHz Wi-Fi мрежа, вместо с 5 GHz такава.
  • Стандартният „.?123“ бутон във виртуалната iPad клавиатура се връща на своята предишна позиция.
  • Поправка на малка грешка, при която субтитрите не се появяват през някои видео приложения.
  • Вграденият Bluetooth модул вече работи без никакво прекъсване.

Заедно с всички поправки на грешки, iOS 12.0.1 подобрява и защитата на вашето устройство, повече за което може да разберете, като посетите тази връзка, а ние ще ви покажем как да инсталирате разработката и на вашето устройство. Достатъчно е да отворите системните настройки, след това General и Software Update и сте почти готови. Остава да докоснете върху Download and Install и да изчакате процеса да приключи, но има и една малка особеност. Трябва да разполагате с около 100 мегабайта свободна памет, като е препоръчително да сте заредили батерията на устройството на 100 процента.

Към първата поправка на системата няма да откриете никакви визуални промени или пък нови възможности, но това не е от толкова голямо значение. Все пак нейната задача е да подобри работата и сигурността на вашия iPhone или iPad, а за да разберете повече за iOS 12, посетете тази връзка.

AW reserve article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.