imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Преглед на седмата бета версия на iOS 12.4


Втората основна актуализация на iOS 12 се появи по време на организираното It’s Show Time събитие от Apple, което се проведе преди около три месеца. Няколко дни след официалната версия на iOS 12.2 се появи и първата бета на iOS 12.3, а ние имаме една добра новина. Очакваната актуализация вече може да се похвали със своята първа поправка, но нека видим с какво се отличава и седмата бета на iOS 12.4, която се появи преди борени часове.

За разлика от наложената практика, през последните два месеца се появиха две основни iOS актуализации и то плътно една след друга. Вероятно вече сте инсталирали третата, но явно съвсем скоро всеки потребител ще може да премине и към четвъртата. Подозираме, че нейната официална версия ще се появи до седмица или два, но нека разгледаме и тази част от любопитните промени, за които загатва седмата бета на iOS 12.4:

  • С тази разработка компанията започва да подготвя операционната система за очакваната Apple Card услуга (кредитна карта, която ще може да се зарежда чрез Apple Pay).
  • Вероятно с това предложение разработчиците от Apple ще започнат да подготвят системата за нейната следващата версия или за iOS 13, чиято първа бета версия се появи по време на WWDC 2019 в началото на юни месец, докато официалната версия ще дебютира през септември.
  • Други промени, за които вероятно ще разберем повече официалната версия на очакваната основна актуализация.

Не трябва да забравяте, че заедно с всички промени, които реално погледнато не са кой знае колко много (поне към днешна дата), четвъртата актуализация на iOS 12 ще поправи доста грешки и ще подобри защитата на вашето устройство, но има и още нещо. Ако вече сте инсталирали последната версия на мобилната операционна система, това означава, че вашето устройство ще бъде съвместимо и с iOS 12.4. Просто трябва да изчакате още около седмица или две, докато се появи официалната версия и да я инсталирате по стандартен начин, а за да разберете повече за iOS 12.3.1, посетете тази връзка.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.