imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Преглед на третата бета версия на iOS 12.1.3


Ако не сте проследили развитието на iOS 12, припомняме, че представената в първите тестови варианти възможност за провеждане на колективен FaceTime разговор изчезна от системата с нейната седма тестова версия, което не е никакъв проблем. Както обещаха разработчиците от Apple, полезната промяна дебютира с първата актуализация на iOS 12, която вече може да инсталирате и на вашето устройство, а ние ще ви покажем с какво се отличава и третата бета на iOS 12.1.3, която се появи преди броени часове.

Не трябва да очаквате сериозни промени или появата на нови възможности. Актуализацията не е основна, а поправка на iOS 12.1, което ни навежда на една мисъл. Тя премахва грешки и подобрява защитата на вашето устройство, за което свидетелства и нейната трета тестова версия. Макар и разработката да не изглежда кой знае колко интересна, нейната официална версия е препоръчителна за всеки потребител, стига да искате вашето устройство да разполага с всички актуални защити и да функционира правилно, но нека да си припомним и интересните промени, с които може да се похвали iOS 12.1.

Точно както очаквахме, възможността за провеждане на колективен FaceTime разговор дебютира с първата актуализация на системата, която беше представена с третото поколение iPad Pro с разпънат екран и TrueDepth камера. Ако вече сте закупили своя нов iPhone Xs, iPhone Xs Max или iPhone XR, с iOS 12.1 може да се запознаете и с полезната eSIM възможност. Цифровата SIM карта позволява да активирате втори клетъчен номер без да се налага да инсталирате още една карта, но има и една особеност. Мобилният оператор трябва да поддържа технологията.

Стига да разполагате със съвместимо устройство, ще може да се възползвате и от Depth Control в реално време, а не след като сте направили своята снимка, а на последно място поставяме и новите над 70 емотикони, част от стандарт Unicode 11. Заедно с всички промени и нови възможности, актуализацията поправя доста грешки и подобрява защитата на вашето устройство. За да разберете с какви промени може да се похвали първата поправка на iOS 12.1, посетете тази връзка, а ние ви припомняме, че втората отстранява грешка, свързана с дигиталната втора SIM карта и с мобилния пренос на данни, но само за потребителите в рамките на Турция.

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.