imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Преглед на третата тестова версия на iOS 11.2


Вече изминаха около две седмици от появата на официалната версия на iOS 11.1. За да разберете повече за всички промени, които донесе тя, просто посетете тази връзка, а ние ще направим преглед на третата бета на втората основна актуализация, която от няколко часа е достъпна за сваляне, както за регистрираните разработчици в системата на Apple, така и за обикновените потребители.

Съвсем очаквано, предложението не може да се похвали с кой знае какви промени, дори напротив. Задачата на третата тестовата разработка, подобно на втората е да премахне появили се грешки в нейната първа бета, при която нещата стоят по малко по-различен начин. Вероятно основните промени в официалната версия на iOS 11.2 ще си останат точно тези, с които се запознахме в първата тестова версия на актуализацията:

  • Визуални промени в музикалния плеър, който е разположен в Control Center.
  • Обновена анимация при стартиране на Live Photo.
  • Характерните фонови изображения за iPhone поколение 8 и X стават достъпни за всяко различно устройство.
  • Доста по-реалистични емотикони спрямо предходните.
  • Нови настройки на заложеното TV приложение.
  • HomePod се появява в SiriKit, така че разработчиците могат да започнат да подготвят своите нови проекти, свързани с интелигентната тонколона на Apple.
  • Първи признаци за появата на AirPlay 2, скрити в променен вариант да преминете от едно Apple TV към друго през Control Center по един доста лесен начин.
  • Поправки на значителен набор от грешки, включително и такива в заложеното приложение Calculator.

Всеки от вас може да инсталира поредната бета и на своето устройство, но трябва да бъдете внимателни. От една страна, ще се запознаете с всички изброени промени, вероятно и с някоя, която все още не сме отчели, преди всеки останал потребител, но от друга, системата е в процес на разработка, което означава, че може да допуска грешки. Apple не препоръчва да инсталирате която и да е бета на устройство, което използвате във вашето ежедневие.

Ако искате да изпробвате iOS 11.2 и на вашето устройство, просто трябва да се регистрирате в програмата на Apple за Beta Software, като посетите тази връзка и да последвате описаните стъпки, а ние ви препоръчваме да се съобразите със съветите на Apple и да не предприемате тази стъпка, ако използвате съответния iPhone или iPad като основен.

iPad Pro new vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.