imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Преглед на първата бета версия на iOS 12.1.1


Ако не сте проследили всички бети на iOS 12, припомняме, че представената в първите тестови варианти възможност за провеждане на колективен FaceTime разговор изчезна от системата с нейната седма тестова версия, което не е никакъв проблем. Както обещаха разработчиците от Apple, полезната промяна ще дебютира с първата актуализация на iOS 12, която вече може да инсталирате, а ние ще ви покажем с какво се отличава първата бета на iOS 12.1.1.

Не трябва да очаквате сериозни промени или появата на някоя нова възможност. Този път актуализацията не е основна, а поправка на iOS 12.1, което ни навежда само на една мисъл. Тя премахва грешки и подобрява защитата на вашето устройство, за което свидетелства и нейната първа тестова версия, но все пак има и една малка новост. След появата на iOS 12.1.1 отново ще може да се възползвате от функцията да направите Live Photo по време на FaceTime разговор, а ние ще ви припомним основните промени в iOS 12.1.

Точно както очаквахме, възможността за провеждане на колективен FaceTime разговор дебютира с първата актуализация на системата, която беше представена с третото поколение iPad Pro с разпънат екран и TrueDepth камера преди броени часове. Ако вече сте закупили своя нов iPhone Xs, Xs Max или XR, с iOS 12.1 може да се запознаете и с полезната eSIM възможност. Цифровата SIM карта позволява да активирате втори клетъчен номер без да се налага да инсталирате още една карта, но има и една особеност. Мобилният оператор трябва да поддържа технологията.

Стига да разполагате със съвместимо устройство, ще може да се възползвате и от Depth Control в реално време, а не след като сте направили своята снимка, а на последно място поставяме и новите над 70 емотикони, част от стандарт Unicode 11. Заедно с всички промени и нови възможности, актуализацията поправя доста грешки и подобрява защитата на вашето устройство, а за да я инсталирате, отворете Settings, General, Software Updates и докоснете върху Download & Install, но преди това се уверете, че батерията е заредена на 100 процента.

Повече за представеното преди броени часове трето поколение iPad Pro може да разберете, след като посетите тази връзка.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.