imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Премахване на устройство от Apple ID акаунт през iOS


Всеки потребител на устройство, произведено от Apple, е запознат с необходимостта от създаването на собствен Apple ID акаунт, към който трябва да бъде асоциирано всяко собствено устройство, за да може да бъде стартирано.

След като стартирате две или повече устройства през един акаунт, информацията между тях може да бъде споделяна по един много бърз и лесен начин, а по предварително зададени настройки, съществува често използваната възможност за автоматична синхронизация на контакти, съобщения, интернет адреси и други между свързаните устройства.

Вероятно вече знаете, че веднъж асоциирано устройство към акаунт, не може да бъде стартирано от друг такъв, ако вие не го премахнете предварително от списъка с вашите устройства.

icloud-and-find-iPhone-03

Днес ще ви покажем как може да премахнете устройство от Apple ID акаунт по един много удобен начин през iOS устройство / iPhone или iPad /, като тази възможност е изключително полезна особено в случаите, когато продавате или подарявате вашето устройство.

За да започнете процедурата, просто отворете “Settings”, в отвореното меню изберете “iCloud”, а след това докоснете вашето име, за да достъпите до информацията за конкретния Apple ID акаунт. При положение, че предната стъпка е изпълнена, ще видите бутон “Devices”, който трябва да натиснете, за да се визуализира списък с всички ваши устройства точно така, както е показано на снимката:

remove-device-from-icloud-via-ios.jp_-610x520

Тук просто трябва да докоснете избраното за премахване устройство, а в отворената информация за него да изберете “Remove From Account”, а след това да потвърдите желаното изтриване, като натиснете върху бутон “Remove”.

remove-device-from-icloud-account-via-ios-610x542

Това е всичко, остава само да възстановите фабричните настройки на изтритото устройство и то ще бъде готово за своя нов собственик, който ще може съвсем спокойно да създаде нов или използва свой съществуващ Apple ID акаунт, с който да стартира своята нова придобивка.

Източник: osxdaily

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.