imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Как да премахнете Messages стикер или разширение в iOS 10


iOS 10 дебютира преди броени седмици, като вероятно вече сте се запознали поне с част от всички страхотни промени и нови възможности, които може да ви предложи. При положение, че все още не сте преминали на любопитната 10-та версия, просто посетете следната връзка и разберете какви стъпки трябва да предприемете.

Припомняме ви, че една от най-съществените промени в мобилната операционна система, бихте могли да откриете във фабрично заложеното приложение Messages. Вече разполагате с удобната възможност да изпращате различен вид съдържание и то по един съвсем лесен и бърз начин, ръчно написани съобщения, анимирани ефекти и, разбира се, да добавите избрано разширение или стикер.

При положение, че желаете да се запознаете с първите разширения в приложението Messages, просто посетете следната връзка, а в настоящата статия ще ви покажем по какъв начин бихте могли да премахнете, вече инсталирано разширение или стикер, през Messages App Store.

Преди всичко, трябва да разполагате с инсталиран iOS 10 и добавено разширение или стикер, което може да направите по съвсем стандартен начин, през Messages App Store. До него може да достъпите, след като отворите вашето Messages приложение и докоснете върху стандартната за App Store икона, разположена в долната част на екрана.

iOS-10-Messages-organize-apps-iPhone-screenshot-001

За да премахнете избрано разширение или стикер, трябва отново да отворите Messages и да докоснете върху произволен разговор. Отново потърсете стандартната за App Store икона в долната част на екрана, точно до полето за въвеждане на текст. При положение, че тя липсва, потърсете икона със съдържание “>” и докоснете върху нея за да видите всички скрити възможности.

Ето, че вече се намирате в Messages App Store, където трябва да отправите поглед към разположената в долната дясна част на екрана икона, съдържаща четири кръгчета. Просто докоснете върху нея и вашето устройство ще ви покаже всички инсталирани разширения. Отново докоснете и задръжте пръст върху произволно разширение, като точно в момента, в който иконите започнат да трептят, може да премахнете която и да е от тях по стандартен начин.

messages-ios-10-imessage-app-drawer-100670742-largeТова е всичко, вероятно сте добавили доста разширения, просто за да изпробвате новата функция, а сега разполагате с бързата и удобна възможност да премахнете всички ненужни, с което и да индивидуализирате вашето обновено Messages приложение.

Повече за страхотната 10-та версия на iOS, може да разберете, като посетите следната връзка, а за iPhone 7, като натиснете тук.

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.