imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Всичко за премиерата на iPhone XR в iStyle


Първите бройки iPhone XR се очакват утре сутрин, на 26 октомври, в магазини iStyle. Тук ще се опитаме да отговорим на някои от най-важните въпроси, свързани с появата на новите смартфони при вашия местен Apple експерт.

Важно! Информацията в тази статия се отнася само за единствените Apple Premium Reseller магазини в България – iStyle, а не за тези на мобилните оператори и други партньори на Apple в България.

Кога и къде днес мога да намеря новия iPhone XR?

Може би най-нетърпеливите от вас вече са направили своите резервации онлайн на адрес https://istyle.bg/iphone-xr.html?config_model=1323&color=468 или в някой от петте магазина iStyle. За тези, които все още не са предприели тази стъпка, възможността за резервация е налична и в момента. Резервирайки предварително своя iPhone XR, си осигурявате възможността да сте сред първите притежатели на най-новия смартфон на Apple в България. Тъй като понякога заявките са повече от получените количества, резервациите се изпълняват по реда на тяхната направа.

Къде и кога първо ще мога да видя на живо iPhone XR?

Утре сутринна 26 октомври, точно в 8:00 ч. ви очакваме в петте магазина iStyle в София. Ако искате да зарадвате себе си и най-близките, нашите Apple експерти са готови да ви съдействат. Не забравяйте да подсигурите и подходящ аксесоар за вашия нов iPhone XR.

Колко струва iPhone XR и мога ли да платя на вноски?

Цените на iPhone XR започват от 1734 лв за варианта с 64 GB памет. Версията със 128 GB е на цена от 1849 лв, а тази с 256 GB – 2079 лв. Всички цени са с ДДС. Моделът се предлага в цели шест цвята – черен, бял, жълт, син, коралов и PRODUCT(RED) червен.

Бихме искали отново да подчертаем, че предлаганите в iStyle iPhone XR модели са без договор с мобилен оператор, отключени и могат да бъдат купени на вноски както онлайн, така и на място в петте магазина.

Имате възможност да се възползвате от изгодното финансиране с 0% лихва на 18 равни месечни вноски, предлагано от UniCredit Consumer Financing и от БНП Париба Лични Финанси. Предложението ви дава възможност да закупите, онлайн или на място в магазини iStyle, например, iPhone XR 64 GB за по-малко от 100 лева на месец.

Повече информация за всички предложения за покупка на вноски можете да намерите на сайта на iStyle или да попитате в петте iStyle магазина.

Вече съм резервирал своя iPhone XR. Кога и къде мога да го получа?

На 26.10 ще получите известие по телефона или на електронната си поща. Наш сътрудник ще се свърже с вас, за да уточните начините на плащане и получаване. Ако телефонът е наличен, може да го получите веднага.

Ще има ли налични аксесоари за iPhone XR в деня на пускането му?

Този път от Apple са решили да не произвеждат оригинални аксесоари за iPhone XR, поне в началото. Ние обаче сме се погрижили да ви предоставим избор от висококачествени калъфи и скрийнпротектори от други реномирани производители, така че да можете да изберете това, което най-много ви харесва.

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.