imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Превъзходната iPhone Xs камера и китовите акули на Малдивите


Когато избирате своя нов iPhone, трябва да вземете под внимание как ще го използвате. Големият дисплей на iPhone Xs Max би бил от полза на тези, на които им се налага да работят в движение, но има и още нещо. И двата флагшип варианта разполагат с вградена двойна камера, а ние ще ви запознаем с поредното Shot on iPhone видео, направено със смартфона на Apple от най-висок клас, което този път излиза от рамките на стандартната продължителност, като стига до почти 10 минути.

Миналата година станахме свидетели на появата на “S” поколение, като iPhone Xs и особено iPhone Xs Max са смартфони, чиито характеристики ще впечатлят най-взискателните потребители, но нека разгледаме и интересните The Reef Maldives кадри.

Ако вече сте изгледали интересното видео, но все още нямате представа какво е MWSRP, трбява да знаете, че зад съкращението се крие благотворителна организация, която се занимава с изследване на китовите акули на Малдивите. MWSRP насърчава инициативите за опазване на околната среда, но има и още нещо. Екипът на организацията следи демографията и движението на различни видове водни представители, използвайки iOS приложение, но нека да се върнем към iPhone Xs, който за пореден път демонстрира доста сериозни възможности на вградената камера.

Припомняме ви, че за разлика от по-бюджетното XR поколение, iPhone Xs и iPhone Xs Max се отличават с 12 мегапикселова двойна камера. Оптичната стабилизация на изображението също е двойна. Новият сензор е два пъти по-бърз, докато иновативната Smart HDR функция създава снимки с повече детайли и отлични сенки. Основните промени „под капака“ на поколение Xs и Xs Max се крият в първия 7 нано-метров процесорен чип в смартфон. Той функционира в 4 и 6 ядрен режим и е с до 50% по-бърз от A11 Bionic, който може да обработи 600 млрд. операции едновременно, докато А12 Bionic цели 5 трилиона.

Източник: YouTube

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.