imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Приложението на YouTube за iOS с изцяло нова тъмна тема


Дори и все още да не сте инсталирали мобилната версия на YouTube на вашия iPhone или iPad, всеки път когато се опитате да отворите някое видео през Safari или просто YouTube връзка от друг източник, платформата ще ви предлага да свалите нейното приложение, което е съвсем разбираемо. Разработката е доста по-лесна за управление и е подходящо оптимизирана за вашето iOS устройство, а ние имаме една добра новина. С последната версия на приложението, всеки от вас може да активира и изцяло новия затъмнен режим на темата, който със сигурност ще ви допадне.

Ако все още не сте инсталирали YouTube за iOS, това може да стане по доста лесен начин. Достатъчно е само да потърсите името на разработката в App Store или за по-лесно да посетете тази връзка и да свалите приложението, но има и няколко изисквания, на които вашето устройство трябва да отговаря. Версията на мобилната ви операционна система трябва да бъде поне iOS 9, а свободната ви памет поне 150 мегабайта. Тук ще ви покажем какви стъпки трябва да предприемете, за да активирате изцяло новия затъмнен режим на темата.

Дори и да разполагате с приложението, за да се възползвате от промяната, ще трябва да го актуализирате до неговата последна версия. За целта, отворете App Store и стартирайте обновяването, като преминете през раздел Updates. Тази стъпка е абсолютно достатъчна да се запознаете и с новата тема. Ако вече сте актуализирали разработката, просто трябва да стартирате YouTube и пред вас автоматично ще се появи вариант да промените темата, а за да се върнете към старата или отново да активирате тъмната, докоснете върху вашия профил, отворете настройките и изберете Dark theme.

Повече за промените, през които премина приложението на YouTube за iOS през последните месеци, може да разберете, като посетите тази връзка.

iPhone Xs pre-order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.