imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Prisma вече може да обработи и вашето iOS видео съдържание


Безплатното приложение, което ви предлага един доста нестандартен и приятен вариант за обработка на iOS снимки, стартира в средата на лятото, а с днешната актуализация всеки потребител ще може да приложи уникални филтри и върху избрано от него видео съдържание.

Припомняме ви, че Prisma се радва на огромен интерес, а точно тази негова популярност принуди разработчиците, съвсем скоро след пускането на приложението, да обявят и неговата първа актуализация, за която може да разберете повече, като натиснете тук.

Screen Shot 2016-10-09 at 10.15.27 AM

Веднага след първата актуализация, която позволява прилагането на многобройни филтри, дори когато устройството не е поставено в режим на свързаност с интернет, идва ред и на следващата промяна. Благодарение на днешната новост, безплатното приложение ще ви позволи да обработите избрано от вас видео съдържание и то само с едно докосване.

Преди всичко, трябва да се уверите, че желаното за индивидуализиране видео съдържание не е с продължителност, по-голяма от 15 секунди, а след това, по съвсем стандартен начин, просто отворете приложението и заредете вашето видео.

Screen Shot 2016-10-09 at 10.15.43 AM

Вече може да обърнете внимание и на страхотните филтри, които по съвсем лесен начин може да приложите върху избраното от вас видео. Приложението ви позволява да изпробвате всеки един вариант, да прегледате модифицираното видео и, разбира се, да запазите индивидуализираното съдържание по стандартен начин.

Благодарение на свежото приложение, всеки потребител може да изрази своята личност и предпочитания по абсолютно индивидуален начин, а кратките видео клипчета може да качите автоматично и в Instagram.

Повече за приложението може да разберете, като посетите следната връзка, а с него може да се сдобиете абсолютно безплатно, като го потърсите в App Store или натиснете тук.

Запознайте се с няколко демо видеа в официалния Instagram профил на Prisma, като посетите следната връзка.

iPhone SE prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.