imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

(PRODUCT)RED iPhone 8 – Ferrari-то на iPhone-ите


Рядко бихме казали това за телефон, но (PRODUCT)RED iPhone 8 изглежда много секси. И за това допринася не само стъкленият гръб, но и черната рамка, която се съчетава перфектно с червения цвят. Добра работа, Apple!

Още когато се появи специалното червено издание на миналогодишния флагшип модел – iPhone 7, бяхме на мнение, че една черна рамка би стояла още по-елегантно редом до марковия RED цвят на корпуса. Не ни разбирайте погрешно, (PRODUCT)RED iPhone 7 също изглеждаше отлично, но 8-ицата за нас е едно ниво отгоре. Нека обаче си припомним каква е идеята, която се крие отвъд привлекателния външен вид на специалната червена серия на Apple.

От доста години компанията произвежда устройства и аксесоари в точно този червен цвят. С приходите от продажбата им се подпомага (PRODUCT)RED фондацията на Боно. През 2006 година, за пръв път технологичният гигант, ръководен по това време от легендарния Стив Джобс, пуска RED червен iPod, но дори и след неговата смърт, сътрудничеството на Apple с фондацията продължава – обединяващата кауза е борбата срещу СПИН.

(PRODUCT)RED устройствата са на цената на стандартните модели, но част от приходите отиват за благотворителност.

Не смятаме, че в заглавието преувеличено сме определили (PRODUCT)RED iPhone 8 като Ferrari-то на iPhone-ите. Първо, iPhone 8 е наистина бърз супер смартфон, с капацитет сходен с този на iPhone X. Цветът му пък определено наподобява на характерното за италианския бранд супер коли червено. Можете да се насладите на новото бижу на Apple в долното видео или пък да се отбиете до най-близкия магазин iSTYLE, за да го видите на живо.

Колкото и да се прехласваме по външния вид на (PRODUCT)RED iPhone 8, техническите характеристики на устройството са идентични с тези на стандартния iPhone 8, представен през септември, като разликата е само в цвета. Поздравления за Apple, че са се вслушали в мнението на голяма част от потребителите, използвайки черна рамка, която да допълни червения корпус. Още една черта, която отличава (PRODUCT)RED iPhone 8 от специалното червено издание на iPhone 7, е стъкленият гръб. Знаем, че освен за красота, той е необходим заради технологията за безжично зареждане. Стъклото в червен цвят обаче изглежда някак по-ярко и отличително в сравнение с алуминиевия гръб на червената 7-ица.

Едно от първите неща, които ще грабнат вашето внимание, когато влезете в някой от нашите магазини, със сигурност ще бъде (PRODUCT)RED iPhone 8. Този смартфон наистина се отличава от всичко останало, пък и е създаден с мисъл за добра кауза. Ако червеното е вашият цвят, не се колебайте и го вижте онлайн или на живо.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.