imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Прогноза: AirPower вече е в процес на производство


Ако сте пропуснали четвъртото (последното) технологично събитие на Apple за 2018, което се проведе в началото на ноември месец на миналата година, трябва да знаете, че компанията ни запозна с няколко изключително вълнуващи продукти в Mac и iPad категориите. Говорим за страхотното MacBook Air поколение с Retina дисплей, мощната версия на Mac mini и изцяло новото iPad Pro поколение с разпънат екран и TrueDepth камера, но нека видим какво се случва и с прогнозираната безжична AirPower зарядна поставка.

Потребителите вече чакат повече от година, за да се запознаят с AirPower безжичното зарядно устройство на Apple, дори нещо повече. Според компанията, полезният аксесоар трябваше да дебютира в рамките на 2018-та, но явно няма да се наложи да чакаме още кой знае колко дълго.

Вероятно безжичната зарядна поставка ще се появи в рамките на първата половина на тази година, зад което твърдение застава и едно доста солидно доказателство, идващо директно от ChargerLab. Според достоверен източник на китайската медия, очакваната безжична зарядна поставка на Apple вече е в процес на производство. Грижата за AirPower е в ръцете на производствената база на Luxshare Precision, което определено засилва достоверността на прогнозата. Вече знаем, че точно през тази база преминава производството на AirPods и високоскоростните USB-C кабели на Apple, но има и още нещо. Според ChargerLab, първите произведени единици на безжичната зарядна поставка ще се появят тази пролет.

Не трябва да забравяме, че освен iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X, през 2018 година дебютираха още няколко устройства на Apple (iPhone XR, iPhone Xs и iPhone Xs Max), които разполагат с вграден модул за безжично зареждане на батерията, което отново подкрепя твърдението, че съвсем скоро може да се запознаем и с безжичната зарядна поставка. Достатъчно е само да изчакате появата на AirPower, да поставите вашия съвместим iPhone върху безжичната поставка и неговата батерия ще премине в режим на зареждане, което се отнася и за Apple Watch, а за да разберете повече за прогнозираното второ поколение безжични AirPods слушалки на компанията, посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

New MBAir promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.