imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Прогноза за изцяло нов iPad Pro с разпънат екран и Face ID


Към днешна дата Apple вече представи всички свои нови продукти за годината, но нека разгледаме и едно доста интересно предположение за появата на изцяло нов iPad Pro. Според последния доклад на Bloomberg, разработката ще се появи някъде около септември 2018 година, а ето с какви характеристики ще се отличава таблетът.

Прогнозата не е подкрепена официално от Apple, но това не означава, че тя не е достоверна, макар и да не може да бъдем сигурни в това. Все пак не за пръв път чуваме за iPad Pro с разпънат екран във всеки край, премахнат Home бутон и вградена TrueDepth камера, подобно на iPhone X. Изключително достоверния източник Ming-Chi Kuo вече спомена за появата на подобна разработка, а за да придадем тежест на неговото твърдение, ще ви припомним, че от 2015 година или от появата на поколение Pro на iPad, разработката е преминала само през една актуализация, която датира от юни месец тази година.

С премахването на стандартния Home бутон, Apple планира да намали значително размерите на декоративната рамка около всяка страна на екрана, с което ще придаде и една изцяло нова визия на устройството, наподобяваща изключително много на тази, с която може да се похвали iPhone X. Първото поколение iPad се появи през 2010 година, пет години по-късно вариант Pro постави едно ново начало за разработката, което вероятно ще се повтори и през следващата година, с появата на очакваното предложение.

Според източниците на Bloomberg, вероятно очакваното поколение iPad Pro няма да разполага с OLED екран, което е съвсем разбираемо. Все пак доставчиците на Apple към днешна дата не разполагат с необходимия производствен капацитет за този компонент, а ние ви припомняме, че с появата на iOS 11, възможностите на таблета започнаха да приличат все повече на тези, с които се отличава вашият Mac. Повече за новата версия на операционната система може да разберете, като посетите тази връзка, а за последното поколение iPad Pro, като натиснете тук.

Източник: MacRumors

iPhone Xs pre-order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.