imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Малко повече за очакваното 10.9 инчово iPad поколение


Преди броени часове ви запознахме с множество подкрепени и не толкова достоверни предположения, свързани с очакваното през идната година iPad поколение. Вероятно ще срещнем един изцяло нестандартен към днешна дата вариант, който според Macotakara ще се характеризира с 10.9 инчов диагонал на екрана.

Преди да преминем към всички любопитни подробности, свързани с очакваните устройства, ще отправим поглед към източника на информация. След като вземем предвид всички предни прогнози на Macotakara, определено бихме отличили този японски източник, като доста надежден информатор.

Ако се доверим на любопитното проучване и приемем прогнозата за 10.9 инчов размер на екрана, бихме обърнали внимание и на останалата част от доклада на Macotakara. Едно страхотно поколение iPad, което въпреки значително по-големите размери на екрана, няма да има по-голям външен размер на корпуса, спрямо настоящето 9,7 инчово поколение Pro.

Screen Shot 2016-11-29 at 11.00.51 AM

Хубаво е да знаете, че изданието подкрепя своята прогноза с информация, предоставена от обичаен доставчик на Apple компоненти. Точно според него, по-големите размери на екрана ще бъдат компенсирани с по-тънка и значително по-елегантна декоративна рамка. Нейната горна част, която прикрива предната камера и всички сензори, вероятно няма да претърпи промяна, за разлика от останалите странични и долната рамка.

Страхотното поколение ще ни предостави възможност да се докоснем и до най-новата Taptic Engine технология, с която разполага iPhone 7. Повече за чувствителния на допир Home бутон, може да разберете, като посетите следната връзка, а ние преминаваме към последната прогнозирана промяна, която на пръв поглед изглежда малко притеснителна.

Вероятно дебелината на очакваното устройство ще се равнява на 7 милиметра, вместо стандартните 6,9 за настоящето поколение Pro и завидните 6,1 милиметра, с които може да се похвали iPad Air 2. Това не трябва да ни притеснява и е една определено неусетна разлика, която е предизвикана от по-тънката декоративна рамка.

Източник: 9to5mac

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.