imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Прогноза: Страхотните промени в следващото AirPods поколение


Второ поколение безжични AirPods слушалки на Apple дебютира преди около четири месеца, като вече всеки потребител може да закупи висококачествената разработка от магазините на iStyle и в нашата държава или пък онлайн, след като посети тази връзка, но нека видим интересните промени и технически характеристики, с които вероятно ще може да се похвали очакваното трето поколение на хитовите слушалки на Apple.

Макар и външният вид на второто поколение да е почти идентичен с този на първото, то функционира с изцяло новия H1 чип, който води до по-висока стабилност на работа, два пъти по-бързо изграждане на връзка, 1.5 пъти по-бързо осъществяване на телефонно обаждане, 50% повече време за разговор с едно зареждане и не само. Разработката може да се похвали с още по-качествен звук, както и с възможност да активирате асистента чрез гласовата Hey Siri команда, докато основната промяна в кутията на слушалките се крие във вградения в нея модул за безжично зареждане, но нека преминем към AirPods 3.

Повечето източници загатват за AirPods 3 с доста сериозни не само технически, но и визуални промени, зад което твърдение застава и последният доклад на MySmartPrice. Корпусът на слушалките и зарядната кутия не само ще получат нов дизайн и два цвята (бял и черен), но според последния доклад на Wedbush, разработката ще може да се похвали с доста висока степен на водоустойчивост и не само. Очакваме значително по-сериозна нискочестотна звукова мощност (по-мощен бас) спрямо първото и дори второто поколение.

Според една от патентните заявки на Apple от преди около половин година, следващото поколение AirPods ще може да измерва и сърдечния ритъм на своя потребител, което твърдение е подкрепено и от Bloomberg, но не трябва да се предоверяваме. Вграждането на необходимите за целта биометрични сензори в корпуса на слушалките може да остане просто една интересна идея, а според Wedbush, за да се запознаем с прогнозираните промени, ще трябва да изчакаме до края на тази година.

Повече за представеното преди няколко месеца второ AirPods поколение може да разберете, като посетите тази връзка.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.