imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Прогноза за 6.8 инчов iPhone с OLED екран през 2018 година


Остават десетина дни до 12 септември или до представянето на 5.8 инчовото OLED поколение iPhone. Въпреки многото предположения и анализи, които сме разгледали към днешна дата, все още не сме сигурни в точно име на разработката, което не е толкова страшно. Вероятно очакваният смартфон на Apple от най-висок клас ще се отличава като поколение 8, 10, X или пък Pro, но нека разгледаме и прогнозата за появата на 6.8 инчовото OLED предложение през идната година.

Заедно с 5.8 инчовия диагонал на OLED матрицата, iPhone 8 ще може да се похвали и с разпънат екран във всеки край. Стандартният Home бутон не само ще изчезне, но според повечето източници дори няма да бъде заменен с виртуален. За да отключите разработката, просто трябва да погледнете устройството, иновативният 3D лазарен сензор ще разпознае вашето лице, с което ще се активира подсветката на екрана, а на вас ви остава само да докоснете върху него и вграденият Touch ID сензор от ново поколение ще разпознае вашия пръстов отпечатък.

При положение, че искате да затворите избрано приложение или просто да се върнете в основния екран на системата, ще трябва да минете с пръст от долната страна на дисплея нагоре, точно както визуализирате Control Center при настоящата версия на iOS. Остава само да изберете друго приложение или да затворите това, в което се намирате по съвсем лесен начин. Повече за променената функционалност на iPhone 8 в комбинация с iOS 11 може да разберете, като посетите тази връзка, но нека хвърлим един поглед и към 2018 година.

Според южнокорейската медия ETNews, Apple вече проектира OLED панелите за очакваните през 2018-та година поколения iPhone-и. В доклада се загатва за матрици с размери от 5.85 и 6.46 инча, докато по-интересната част от прогнозата се крие в голямата разработка. Нейните външни размери ще се припокриват почти изцяло с тези на актуалното 7 Plus поколение, подобно на съотношението между седмото и очакваното осмо след десетина дни. Така Apple определено може да остави стандартните към днешна дата LCD варианти в миналото.

Повече за iPhone 8 може да разберете, след като посетите тази връзка.

Източник: MacRumors

Serdika Bday article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.