imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Прогноза за облика на iPhone X от 2019 година


Иновативното десето поколение iPhone се отличава с никак не малко промени, но не само технически. Ако разгледаме външния вид на смартфона на Apple от най-висок клас, силно впечатление правят изцяло премахнатият Home бутон, разпънатият във всеки край екран и тънката декоративна рамка около него, макар и в нейната горна част да намира своето място един затъмнен панел, който бихме оприличили на малък остров.

След появата на iPhone X преди няколко месеца, не малка част от критиците застанаха зад твърдението, че горната предна част на устройството не е издържана естетически, което според нас съвсем не е така, вероятно въпрос на вкус, но нека разгледаме и техническата страна на монетата.

Наличието на затъмнения панел е неизбежно. Все пак в него са скрити не само вграденият говорител, сензорът за светлина и предната камера, но и иновативната TrueDepth разработка, чрез която устройството може да разпознае лицето на своя потребител по доста лесен и бърз начин, а според ETNews през 2019 година неговите размери ще бъдат редуцирани и то значително.

Изглежда, че корейската медия дори не се опитва да прогнозира с какво ще се отличават очакваните през тази година iPhone-и. Позовавайки се на индустриални източници, ETNews вече слага на преден план „третото поколение“ iPhone X, което ще може да се похвали със значително по-малък затъмнен панел в неговата горна част, за която цел разработчиците от Apple ще се наложи да обединят предната камера и всички Face ID компоненти в едно.

Нямаме представа дали интересната прогноза е достоверна, но едно е сигурно. Промяната изглежда доста логична, а за да се запознаем с нея, при всички положения ще се наложи да изчакаме още доста време.

Източник: MacRumors

AirPods game w1 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.