imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Прогноза за още няколко промени в очакваните iPhone поколения


През септември месец на миналата година Apple представи три iPhone поколения. Всяко от тях разполага с мощен A12 Bionic процесорен чип, безрамков дизайн, TrueDepth камера с Face ID лицево разпознаване, камера с Portrait Mode и Portrait Lighting. За разлика от флагшип моделите iPhone Xs и iPhone Xs Max, iPhone XR не може да се похвали с двойна камера, а ние се отправяме към очакваните смартфони на Apple в рамките на тази година или към поредната интересна прогноза, която този път идва от индийският блог CashKaro и OnLeaks.

Разликата, която позволява на iPhone XR да се характеризира като „по-бюджетното“ устройство от последно представените се крие в неговия дисплей. Вместо с OLED, смартфонът разполага с LCD Liquid Retina екран. Резолюцията е 1792 х 828 пиксела с 326 PPI, но това не е всичко. Останалите разлики между колоритното поколение и флагшип моделите се крият в рамката, която не е изработена от неръждаема стомана, а от алуминий, както и в степента на прахо и водоустойчивост, която е IP67 вместо IP68, но нека видим и основните промени, които бихме могли да срещнем в очакваните iPhone поколения през тази година.

Според Macotakara, а и според последната прогноза на Bloomberg, всяко от очакваните устройства през септември на тази година ще може да се похвали с вграден USB-C порт, който, разбира се, ще замести стандартния през последните години Lightning, подобно на последното iPad Pro поколение, но това не е всичко. Последния доклад на Min-Chi Kuo застава зад твърдението, че очакваните смартфони на Apple или поне флагшип моделите ще разполагат с вградена 12 мегапикселова предна камера и не само. От задната страна на корпуса ще откриете изцяло нова система от три камери, като всеки от обективите ще бъде 12 мегапикселов, но само при 6.5 и 5.8 инчовите OLED предложения.

От задната страна на корпуса ще намери своето място и стандартната светкавица, но това не е всичко. Според OnLeaks очакваните iPhone XI и XI Max ще се отличават с малко по-дебел корпус и изцяло обновен бутон за превключване на устройството към тих режим. Неговото място отново е от лявата страна на стоманената рамка, но технологията е съвсем различна. Изглежда, че стандартния превключвател може да остане в миналото, като не негово място ще дойде един дискретен кръгъл бутон, чрез който всеки потребител ще може да активира или деактивира тих режим само с едно натиснакене, а за да разберете повече за представените iPhone поколения през септември миналата година, посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.