imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Прогноза за появата на 13 инчов MacBook през юни


Според повечето източници, в рамките на този месец ще се запознаем не само с обновен вариант на AirPods и с безжичната зарядна поставка на Apple, но и с актуализирани iPad и MacBook Pro, което вероятно ще стане през втората част на март. Повече за очакваните безжични слушалки може да разберете, след като посетите тази връзка, а ние отправяме поглед към юни или към следващата интересна прогноза, според която по време на Световната конференция на разработчиците ще дебютира и изцяло ново 13 инчово поколение MacBook.

Ако се доверим на все още непотвърдените предположения, вероятно и тази година WWDC ще зарадва потребителите не само с първите тестови варианти на очакваните нови версии на операционните системи на Apple, но и с доста интересни продукти. Все пак не трябва да забравяме, че според Mark Gurman от Bloomberg и Ming-Chi Kuo от KGI, отново по време на Световната конференция на разработчиците ще се запознаем и с изцяло ново iPad Pro поколение с разпънат екран във всеки край и вградена TrueDepth предна камера, като зад техните прогнози застава и откритието на iHelpBR.

Припомняме ви, че само преди няколко седмици Filipe Espósito забеляза присъствието на „modern iPad“ в кода на първата тестова версия на iOS 11.3, което определено ни напомня доста за iPhone X. Месеци преди да се запознаем със смартфона на Apple от най-висок клас, разработката беше маскирана като „modern iPhone“ в тестовите версии на iOS 11, но нека видим и с какви технически характеристики ще може да се похвали и прогнозираното изцяло ново поколение MacBook през месец юни.

Нека започнем с размерите на очаквания преносим компютър. Според последния доклад на Digitimes, разработката ще може да се похвали с диагонал на екрана от 13 инча, спрямо сегашното 12 инчово предложение и дисплей панел, идентичен на този, с който се отличава актуалното 13 инчово MacBook Pro поколение, но това не е всичко. Източниците загатват, че цената на предложението няма да се различава кой знае колко от тази на актуалното MacBook Air поколение. Вероятно тя ще бъде малко по-висока, но и значително по-ниска от тази на последния MacBook, а вграденият Retina дисплей ще бъде произведен от LG.

Източник: 9to5mac

 

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.