imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Прогноза за появата на 13 инчов MacBook след месец и половина


Според повечето източници, на 12 септември Apple ще представи своите нови поколения iPhone. Смартфонът на компанията от най-висок клас ще бъде актуализиран, като до него ще се подредят още две устройства, отново с вградена TrueDepth предна камера и разпънат екран във всеки край. Retina LCD разработката ще се отличава с диагонал на екрана от 6.1 инча, докато вариант Plus на iPhone X ще може да се похвали с диагонал от 6.5 инча, а ние имаме една доста добра новина. Вероятно в края на септември или началото на октомври ще се запознаем и с изцяло ново 13 инчово поколение MacBook.

Не трябва да забравяме, че два дни след представянето на очакваните iPhone поколения ще се запознаем и с официалната версия на iOS 12, но нека да се върнем към интересната прогноза за появата на изцяло нов 13 инчов преносим компютър. Според TrendForce, това ще бъде новото поколение MacBook Air, докато според Ming-Chi Kuo и Gurman компанията ще ни изненада с 13 инчов MacBook.

Припомняме ви, че само преди няколко месеца Filipe Espósito забеляза присъствието на „modern iPad“ в кода на първата тестова версия на iOS 11.3, което определено ни напомня за iPhone X. Месеци преди да се запознаем с него, разработката беше маскирана като „modern iPhone“ в тестовите версии на iOS 11. Прогнозата за появата на iPad Pro с разпнат екран вече може да се похвали и с доста сериозни доказателства, но нека видим и с какви технически характеристики се отличава прогнозираното изцяло ново поколение MacBook.

Нека започнем с размерите на очаквания преносим компютър. Според последния доклад на Digitimes, устройството ще има диагонал на екрана от 13 инча, спрямо сегашното 12 инчово предложение и дисплей панел, идентичен на този, с който се отличава актуалното 13 инчово MacBook Pro поколение, но това не е всичко. Източниците загатват, че цената на предложението няма да се различава кой знае колко от тази на актуалното MacBook Air поколение. Вероятно тя ще бъде малко по-висока, но и значително по-ниска от тази на последния MacBook, а вграденият Retina дисплей ще бъде произведен от LG.

Реално погледнато, не може да бъдем сигурни в изброените предположения, но ако всички от тях се окажат достоверни, вероятно септември и октомври месец ще окажат огромно отражение върху развитието на Apple. Към днешна дата, според повечето източници очакваме да се запознаем с три нови iPhone поколения, всяко с разпънат екран и TrueDepth камера, iPad Pro отново с разпънат екран и TrueDepth камера, с безжична зарядна AirPower поставка и с изцяло ново 13 инчово MacBook поколение.

Източник: MacRumors

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.