imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Прогноза за появата на AirPower и нови AirPods през март


Висококачествената тонколона HomePod се появи преди почти седмица в Австралия, САЩ и Великобритания, но явно това не е единствената разработка на Apple, с която ще се запознаем през първите месеци на тази година. Според DigiTimes, по някое време през март ще бъде представен обновен iPad, както и обновен вариант на 13 инчовия MacBook Pro, а според Best Buy заедно с тях ще дебютират очакваното AirPower безжично зарядно устройство и едно ново поколение AirPods слушалки.

Припомняме ви, че в последния доклад на тайванската медия не се споменава абсолютно нищо за техническите характеристики, с които ще може да се похвали обновеното поколение iPad. Това се отнася и за преносимия Mac, но с една малка разлика. Вероятно промените ще окажат отражение единствено върху 13 инчовия MacBook Pro, съобразно неговия процесор и графичен ускорител, но нека видим и интересната прогноза на Best Buy, която беше споделена от The Apple Post преди броени часове.

Заедно с представените смартфони, през септември миналата година Apple ни остави в очакване и на един доста удобен аксесоар. Достатъчно е само да поставите вашия iPhone 8, 8 Plus или X на специалната безжична поставка и неговата батерия ще премине в режим на зареждане по автоматичен начин, което се отнася и за умния часовник Apple Watch, докато при AirPods нещата стоят по различен начин. Според Best Buy, очакваната AirPower поставка ще се появи през март, но заедно с нея ще се запознаем и със следващото поколение безжични слушалки на Apple.

Реално погледнато, висококачествените AirPods няма да се отличават с кой знае какви технически или визуални промени, дори напротив. Единствената разлика спрямо предното поколение ще бъде във вградения модул за безжично зареждане на кутията, което ни навежда на още едно предположение. Вероятно всеки потребител ще може да закупи единствено зарядната кутия, в която да постави своите безжични слушалки, но повече за този продукт, както и за AirPower ще разберем след няколко седмици, стига днешната прогноза да се окаже достоверна.

Източник: AppleInsider

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.