imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Прогноза за появата на четири iPhone поколения през септември


Според повечето източници 5.8 инчовият диагонал на iPhone X ще намери място като размер и при очакваните нови поколения iPhone, като до него ще застане още едно OLED предложение с диагонал от 6.5 инча. Вероятно тези устройства няма да се различават сериозно от иновативния смартфон iPhone X на Apple – по-мощен процесор, повече оперативна памет и усъвършенствани камери, но има и още нещо. Редом с тези два смартфона, ще се появи и едно по-бюджетно 6.1 инчово поколение с разпънат LCD екран, а според Economic Daily News, предложението ще може да се похвали с два варианта или поне в рамките на китайския пазар.

Размерите, с които разполага смартфонът на Apple от най-висок клас ще бъдат запазени. Корпусът ще е идентичен с този на iPhone X, но с една разлика. Заедно с новите разцветки ще се запознаем и с малко променен панел на задната, вертикално разположена двойна камера, но нека да се върнем към 6.5 инчовия вариант. Той ще представлява версия Plus на 5.8 инчовия смартфон, който ще се различава от по-малката разработка единствено по размерите на вградения OLED екран.

Подобно на прогнозата на Mark Gurman от преди няколко месеца, последният доклад на Economic Daily News загатва, че 6.1 инчовото Retina LCD предложение ще може да работи с две СИМ карти, но с една малка разлика. Вариантите на по-бюджетната разработка ще бъдат два, като единствено предназначеният за китайския пазар ще разполага с възможност за поставянето на две СИМ карти. Вероятно става въпрос за новата eSIM технология, като физическата карта ще бъде само една, а според KGI, иновативната Face ID система ще намери своето място във всяко от очакваните устройства.

Съвсем очаквано, декоративната рамка около стъкленото покритие при 6.1 инчовото Retina LCD поколение е малко по-дебела спрямо останалите две предложения, но има и още нещо. За да бъдат намалени производствените разходи на по-бюджетното изпълнение, рамката ще е изработена от алуминиева сплав, спрямо стоманената, с която може да се похвали iPhone X и прогнозираните 5.8 и 6.5 инчови предложения, а според последния доклад на BlueFin Research през третото тримесечие на годината Apple ще преустанови продажбите на iPhone 6s и актуалното поколение SE.

Източник: 9to5mac

MBPro promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.