imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Прогноза за процесор A11 Bionic в очакваното поколение iPad Pro


От началото на годината до днес се запознахме с доста голям набор от нови продукти на Apple, включително и с иновативното десето поколение iPhone. Повече за него може да разберете, като посетите тази връзка, но не трябва да забравяме, че компанията все още не е пуснала в продажба HomePod. Вероятно първите произведени единици от интелигентната колона ще се появят през декември в САЩ, Австралия и Великобритания, а ние ще разгледаме поредната прогноза за един очакван продукт през следващата година.

Подобно на предния доклад на Bloomberg от преди седмица, според който очакваното поколение iPad Pro през 2018-та ще се отличава с вградена TrueDepth камера и разпънат във всеки край екран, днешната прогноза не е подкрепена от Apple, но това не означава, че не е достоверна. Няма как да застанем изцяло зад твърдението на MyDrivers, но от друга страна, изглежда логично, следващият iPad, който ще се появи по някое време през идната година да се отличава с тази процесорна разработка, с която дебютира iPhone X през септември, макар и с една малка разлика.

Съвсем стандартно, източникът на привидно достоверната информация се позовава на анонимен доставчик на компоненти на Apple, според който вграденият осем-ядрен процесор в следващото поколение iPad Pro, за разлика от своя предшественик в iPhone X ще бъде базиран не на 10, а на 7 нанометрова технология. MyDrivers не смята, че тази промяна може да окаже огромно отражение върху производителността на процесорната разработка, но нека видим и вградените компоненти.

В очакваното поколение iPad Pro ще намери своето място и така нареченият M11 помощен Motion процесор, което подкрепя твърдението на Bloomberg. Тази технология работи в тясна връзка с иновативната биометрична система – Face ID, с която към днешна дата може да се похвали единствено iPhone X. Според MyDrivers, разработката ще се отличава с премахнат Home бутон и разпънат екран във всеки край, с една малка разлика, спрямо десетото поколение iPhone – матрицата ще бъде LCD, вместо OLED.

Източник: MacRumors

Christmas MBP article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.