imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Прогнозираното второ поколение на AirPods с нов дизайн


През последните няколко месеца на 2018 се запознахме с доста вълнуващи Apple продукти. Прогнозираното второ поколение AirPods обаче така и не се появи, което не трябва да ви притеснява. Висококачествените слушалки вече разполагат със своя задължителен Bluetooth SIG сертификат. Номерата на вписаните за регистрация модели са A2031 и A2032, като за разлика от всяка друга заявка, в текущата се споменава и името на продукта, а ние имаме една добра новина. Второто поколение на AirPods вероятно ще разполага с изцяло нов дизайн и две разцветки на корпуса.

Вече може да бъдем сигурни, че очакваните слушалки ще се отличават с обновен чип W2, който ще ви позволи да активирате интелигентния асистент чрез стандартната гласова команда Hey Siri, вместо с актуалното двойно докосване върху една от слушалките, за което свидетелства и втората бета на iOS 12.2. Вграденият Bluetooth модул ще премине към стандарт 5.0, което означава, че ще има по-широк обхват и при по-дълъг живот на батерията (новият стандарт изразходва значително по-малко енергия), а според един интересен патент на Apple от преди няколко месеца, второто поколение AirPods ще може да измерва и сърдечния ритъм на своя потребител.

За разлика от всички предположиния и прогнози, през които сме преминали към днешна дата, висококачествените AirPods ще се отличават с доста сериозни не само технически, но и визуални промени. Според последния доклад на MySmartPrice, доверявайки се на достоверни източници, корпусът на слушалките и зарядната кутия не само ще получат нов дизайн, но и потребителите ще могат да избират между два цвята – бял и черен. Освен това, материалът вече няма да бъде гланцов, а матов, която промяна придава по-голямо сцепление, но има и още нещо. Според любопитния доклад, разработката ще дебютира през първата половина на тази година и то с доста по-сериозна нискочестотна звукова мощност (по-мощен бас) спрямо своя предшественик.

Заедно с всички страхотни AirPods 2 промени, MySmartPrice подкрепя и твърдението на Bloomberg, според което разработката ще може да измерва сърдечен ритъм, но не трябва да се предоверяваме. Вграждането на биометрични сензори в корпуса може да остане просто една интересна идея, а ние имаме още една добра новина. Вероятно съвсем скоро ще разберем коя част от прогнозите ще срещне бял ден. AirPods 2 може да дебютират заедно с официалната версия на втората iOS 12 актуализация, но за да разберем дали това ще се случи, ще трябва да изчакаме поне до втората половина на месец март

Източник: MacRumors

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.