imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Всички промени в новата седма версия на Twitter за iOS


Разработчиците на социални приложения се опитват по всякакъв начин да спечелят нашето внимание. Вариантите като Snapchat и Instagram не само разкриват по някоя нова и интересна възможност всеки месец, но и често копират промените помежду си. Повече за тях може да разберете, след като посетите тази връзка, а ние ще разгледаме с какво се отличава последната версия на Twitter за iOS, която се появи в App Store само преди няколко дни.

Припомняме ви, че от няколко седмици всеки от вас може да се възползва от една изключително полезна промяна в пощенска кутия на Twitter. При положение, че сте получили съобщение от потребител, който все още не следвате, съдържанието ще попадне в раздел Requests, а вие дори няма да се запознаете със стандартното известие за ответното действие. По всичко изглежда, че само няколко седмици по-късно може да се запознаем и с една изцяло нова версия на приложението.

check-new-look-ios-media-viewer-and-profile-img-fullhd-medium

За да инсталирате седмата версия на Twitter, потърсете заглавието в App Store или посетете следната връзка, но както винаги има и няколко малки изисквания. Трябва да разполагате с iOS 9 или по-нова версия и около 250 мегабайта свободна памет. Предложението може да се похвали и с вариант за tvOS, но при положение, че вече сте го инсталирали върху някоя от двете системи, остава само да стартирате неговата актуализация, след като отворите App Store и преминете през раздел Updates.

check-new-look-ios-refresh-full-walkthrough

Седмата версия на Twitter се отличава със своята оптимизирана скорост на работа и един доста по-семпъл изглед за потребителите, но това не е нищо, след като разгледаме и новите възможности. Вече всеки потребител може да персонализира своята профилна снимка, като добави някой друг стикер към нея. Всяка външна връзка води към заложеното приложение Safari, а данните под всички публикации, като харесвания, коментари и споделяния се обновяват в реално време.

Повече за Twitter може да разберете, като посетите следната връзка.

Източник: 9to5mac

iPhone SE prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.