apple-support-redesign-746x419

Лесно и бързо търсене на съдействие в Apple Support

#Новини
2016. 04. 30.

Преди по-малко от 24 часа, през своя официален Twitter акаунт, компанията от Купертино съобщи за нов дизайн на десктоп и мобилната версия на своя уеб сайт, предназначен за поддръжка, познат като Apple Support.

С направените промени ще имате възможност да получите търсената от вас информация или помощ много по-бързо и лесно, независимо дали сте пред вашия Mac или използвате iOS устройство, като iPhone или iPad. Новата версия на уеб сайта ви позволява да търсите необходимо съдействие или помощ още от началната страница или да изберете бърза връзка от списъка с най-често задаваните въпроси, както е показано на снимките:

Screen Shot 2016-04-30 at 11.52.20 AM

Screen Shot 2016-04-30 at 11.52.35 AMТочно под полето за търсене може да срещнете популярни теми, като как да създадете и управлявате Apple акаунт, да се запознаете с начина на работа на iPhone, да научите подробности, свързани с начина на снимане с iOS устройство и други. За пример, вижте снимката:

IMG_1929

Много вероятно е и да не откриете търсената от вас помощ, като в такъв случай е необходимо единствено да натиснете бутона “Получете поддръжка”, който ще ви даде възможност да попълните форма за обратна връзка или да проведете Live Chat с Apple специалист, които ще отговори на вашите въпроси.

Не сме изненадани, че новата визия на уеб сайта е доста семпла и същевременно с това много по-удобна и функционална – съотношение, което е съвсем типично за Apple. Целта на компанията от Купертино е да съдейства по по-лесен и бърз начин на всички потребители, независимо дали се намират вкъщи, пред своя Mac, или са в движение и ще поискат помощ през своето iOS устройство.

Предлагаме ви да се запознаете с приятните промени в Apple Support, лично, като натиснете тук.

Източник: cultofmac

Добави коментар