imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Лесно и бързо търсене на съдействие в Apple Support


Преди по-малко от 24 часа, през своя официален Twitter акаунт, компанията от Купертино съобщи за нов дизайн на десктоп и мобилната версия на своя уеб сайт, предназначен за поддръжка, познат като Apple Support.

С направените промени ще имате възможност да получите търсената от вас информация или помощ много по-бързо и лесно, независимо дали сте пред вашия Mac или използвате iOS устройство, като iPhone или iPad. Новата версия на уеб сайта ви позволява да търсите необходимо съдействие или помощ още от началната страница или да изберете бърза връзка от списъка с най-често задаваните въпроси, както е показано на снимките:

Screen Shot 2016-04-30 at 11.52.20 AM

Screen Shot 2016-04-30 at 11.52.35 AMТочно под полето за търсене може да срещнете популярни теми, като как да създадете и управлявате Apple акаунт, да се запознаете с начина на работа на iPhone, да научите подробности, свързани с начина на снимане с iOS устройство и други. За пример, вижте снимката:

IMG_1929

Много вероятно е и да не откриете търсената от вас помощ, като в такъв случай е необходимо единствено да натиснете бутона “Получете поддръжка”, който ще ви даде възможност да попълните форма за обратна връзка или да проведете Live Chat с Apple специалист, които ще отговори на вашите въпроси.

Не сме изненадани, че новата визия на уеб сайта е доста семпла и същевременно с това много по-удобна и функционална – съотношение, което е съвсем типично за Apple. Целта на компанията от Купертино е да съдейства по по-лесен и бърз начин на всички потребители, независимо дали се намират вкъщи, пред своя Mac, или са в движение и ще поискат помощ през своето iOS устройство.

Предлагаме ви да се запознаете с приятните промени в Apple Support, лично, като натиснете тук.

Източник: cultofmac

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.