imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Twitter и последната промяна в приложението за iOS


Промените в приложенията за iOS на Snapchat и Instagram през последните няколко месеца определено отклониха нашето внимание от всяка останала социална мрежа. Twitter попада в една по-различна категория от предните разработки. Отново разполагате с възможност да споделите някоя снимка или пък видео, но в оригинален вариант. Все пак предложението поставя акцент върху текстовото съдържание на вашата публикация, но заедно с това може да се похвали и с една доста полезна промяна.

Припомняме ви, че всеки потребител, който не присъства измежду вашите приятели във Facebook може да ви изпрати съобщение по един стандартен начин, но от ответната страна нещата стоят по малко по-различен начин. Полученото съдържание няма да се появи измежду всички съобщения, а ще попадне съвсем автоматично в категория Message Request, подобно на днешната промяна в Twitter.

Screen Shot 2017-06-01 at 5.41.55 PM

Всяко изпратено съобщение от потребител, който не следвате ще се озове по автоматичен начин в категория Requests. За да го разгледате, просто ще се наложи да докоснете върху него, но прикрепените снимки или видеа ще останат скрити за ваше удобство. При положение, че проявявате интерес към съдържанието, просто докосвате повторно върху него и сте готови, но това не е задължително.

Screen Shot 2017-06-01 at 5.42.08 PM

Новата категория ще ви предпази от всякакъв вид злоупотреби и досадни потребители, но не трябва да забравяте, че всяко от вероятно нежеланите съобщения ще пристигне до вас по деликатен начин. Приложението няма да ви извести за наличието на подобно съдържание по никакъв начин. Все пак разполагате с възможност да прегледате Requests за наличието на някое интересно съобщение по всяко време, а вашата стандартна пощенска кутия няма да бъде препълнена със спам.

За да свалите Twitter за iOS по безплатен начин потърсете заглавието в App Store или посетете следната връзка.

Източник: Cult of Mac

MBP vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.