imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Проверка на батерията на вашите Bluetooth аксесоари през iOS


Няма нищо по-лесно от това да свържете някой Bluetooth аксесоар на Apple с вашия iPhone или iPad. Благодарение на вградения W1 чип в безжичните AirPods слушалки, връзката е изключително качествена и надеждна, а ние ще ви покажем по какъв начин да проверите с какъв заряд разполага вградената батерия във всеки свързан Bluetooth аксесоар с вашето iOS устройство.

Ако използвате Apple Pencil, вероятно няма да ви се налага да следите какво е нивото на вградената батерия в този аксесоар кой знае колко често. Все пак тя се отличава с доста сериозна издръжливост, но нека видим по какъв начин може да стигнете до информация за заряда на батерията при останалите устройства и аксесоари на Apple.

Проверка през iPhone или iPad

За да стигнете до желаната информация, отворете Widgets, след като преминете към най-лявата част на основния екран, докоснете върху бутон Edit, който се намира най-долу на екрана, добавете Batteries и сте готови. В полезния раздел всеки от вас може да види с какъв заряд се отличава вградената батерия примерно в Apple Pencil, AirPods или в своя Apple Watch, но има и още нещо.

Проверка през Apple Watch

Достатъчно е само да прекарате пръст върху екрана на умния часовник от неговата долна страна към горната, след това да докоснете върху иконата на батерията и сте готови. Ако сте свързали вашите AirPods към съответния Apple Watch, с предната стъпка ще видите с какъв заряд се отличава и вградената батерия във висококачествените слушалки.

Реално погледнато, всяко устройство с вграден чип W1 може да ви предостави възможност да проверите с какво ниво се отличава неговата батерия през вашия iPhone или iPad, като измежду съвместимите варианти попадат и премиум слушалките BeatsX, Powerbeats 3 и Beats Solo3 Wireless.

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.