imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Преглед на първата Supplemental поправка на macOS High Sierra


Подобно на мобилната система, macOS High Sierra сравнително бързо се сдоби със своята първа поправка, което е разбираемо. Една от основните промени в предложението ще ви запознае с изцяло нова и оптимизирана специално за вашата SSD памет файлова система, а ние ви препоръчваме да не подминавате днешната поправка на разработката.

За да инсталирате новата поправка, преди всичко се налага да разполагате с последната версия на настолната система. Ако все още не сте преминали към нея, може да разберете какви стъпки да предприемете за целта, като посетите тази връзка, а ако вече се наслаждавате на High Sierra, не ви остава нищо друго, освен да отворите настолната версия на App Store, да докоснете върху Updates и да инсталирате поправката, която включва:

  • Подобрения в инсталационния процес на операционната система.
  • Решение на графичен проблем в приложението Adobe InDesign.
  • Вече може да премахнете Yahoo писмо от приложението Mail без проблем.

Реално погледнато, Supplemental Update на macOS High Sierra 10.13 поправя наличието на не толкова много грешки. Първата в приложения списък е най-съществена, като до нея се подреждат и доста подобрения в защитата, с която разполага вашия Mac. Промените не са толкова сериозни, нито са толкова много, в което се крие и причината, поради която разработчиците от Apple не са дали номер на поправката, примерно 10.13.1.

Ако все още не сте инсталирали macOS High Sierra, но възнамерявате да стартирате процеса още днес, актуализацията ще се появи на вашия Mac по автоматичен начин, като една неразделна част от операционната система. Не е нужно да предприемате каквито и да са допълнителни стъпки, за да я инсталирате, а ние ви припомняме, че скоро или най-вероятно с версия 10.13.1, предложението ще може да работи и с вашия вграден Fusion диск.

Повече за macOS High Sierra може да разберете, като посетите тази връзка.

Източник: 9to5mac

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.