imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето как новата реклама на Apple представя iPhone 7


Съвсем очаквано преди броени часове Apple пусна първата телевизионна реклама на новото 7-мо поколение iPhone, а тя, разбира се, веднага беше публикувана и в собствения YouTube канал на компанията.

Въпреки, че новите рекламни кадри предлагат продължителност от едва 30 секунди, всеки един от тях определено привлича внимание със своята рязка агресивност. По един изключителен и вълнуващ начин компанията акцентира върху три основни промени в устройството, с които може да се запознаете като надникнете в любопитното видео:

От Apple демонстрират продуктите и услугите на компанията, акцентирайки върху заобикалящата ни природа. Първата промяна, която разкриват агресивните видео кадри обръща внимание на вградената 12 мегапикселова двойна камера в устройството, която е представена през погледа на мрачен бухал.

Останалите две отличаващи iPhone 7 промени бихме казали, че се разкриват в голяма част от вълнуващите кадри, като почти през цялата продължителност на рекламното видео срещаме отчетливи стерео аудио ефекти, които загатват за възможността на устройството да възпроизвежда стерео звук.

Screen Shot 2016-09-14 at 2.34.16 PM

На трето място, разбира се, не може да не обърнем внимание и на високата степен водоустойчивост на новото поколение, за която може да разберете повече като посетите следната връзка.

В първата половина от рекламното видео забелязваме тъмен воден басейн, който по уникален начин отразява два разпръскващи се ринга и загатва за по-добрата изолация на устройството, за наличието на двойна камера и за двата говорителя, предлагащи по-качествен стерео звук.

Screen Shot 2016-09-14 at 2.35.40 PM

iPhone 7 разполага с IP67 сертификат, а неговата презентация приключва в средата на рекламните кадри, когато забелязваме огромните капки, наподобяващи пороен дъжд да обливат устройството.

Всички изброени промени са представени на черен фон, който освен, че загатва за наличието на новите черни цветове (матовия Black и лъскавия Jet Black), се опитва и да ни накара да вярваме, че iPhone 7 идва от друга по-развита вселена.

Повече за страхотното 7-мо поколение iPhone може да научите като посетите следната връзка.

MBP vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.