imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Разпънат екран във всички iPhone поколения през 2018 година


Биометричната система, с която дебютира iPhone X, явно не само може да разпознае лицето на своя потребител по доста бърз и точен начин, но и функционира без никакви грешки. Към днешна дата до нас не е стигнала информация относно проблем с Face ID или какъвто и да е пропуск в технологията, а това ни навежда само на една мисъл. Предложението ще замени изцяло наложената Touch ID система, а според KGI в рамките на тази година ще се запознаем с три поколения iPhone, като всяко от тях ще се отличава с разпънат екран и премахнат Home бутон.

Твърдението изглежда малко смело, но не трябва да забравяме, че прогнозата е подкрепена от Ming-Chi Kuo, който е известен със своите изключително точни анализи и предположения. Ако приемем, че 5.8 инчовият диагонал на екрана, с който разполага iPhone X ща намери своето място като размер и между очакваните поколения през септември, до него ще застане още едно OLED предложение с диагонал на екрана от 6.5 инча или поне според последния доклад на KGI, който е доста подробен.

Двата варианта ще са оборудвани с Face ID и Г-образна батерия. Тя ще разполага с капацитет между 2900 и 3000 mAh, с което нейната издържливост ще се повиши с няколко часа, но нека разгледаме и третия очакван iPhone. Вероятно до двете OLED предложения ще намери своето място и 6.1 инчовата Retina LCD разработка, отново с вградена TrueDepth предна камера, Face ID биометрична система, но не и с Г-образна батерия. Този компонент ще бъде стандартен за предложението, което се отнася и за задната страна на неговия корпус.

Прогнозираното от KGI устройство с LCD екран ще бъде изработено от метална сплав, подобно на поколение 6, 6S и 7, което определено отрича появата на модул за зареждане на вградената батерия по безжичен начин, а според Ming-Chi Kuo тези характеристики без никакво съмнение ще окажат отражение и върху крайната цена на продукта. Вероятно тя ще се равнява на между 650 и 750 долара за потребителите в САЩ, въпреки, че все още е прекалено рано да коментираме подобни парамтери.

Източник: 9to5mac

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.