apple-watch-2-hermes-ad-imagazin-bg

Първата видео реклама на Apple Watch 2 Hermès

#Новини
2016. 09. 25.

Страхотното устройство дебютира преди по-малко от три седмици, а заедно с двете официални реклами, които може да си припомните тук и тук, идва ред и на третата, която представя елегантната серия каишки Hermès.

Припомняме ви, че сътрудничеството между компанията от Купертино и Hermès отбелязва огромен успех още с първото поколение Apple Watch. Страхотните технически показатели и изчистен корпус на часовника, в съчетание с дизайнерските кожени каишки на Hermès, превръщат Apple Watch в изключително елегантно решение, подходящо за всеки един повод.

Разбира се, традицията няма да бъде прекъсната, а настоящата видео реклама ще ви запознае с няколко свежи комбинации, които характеризират сътрудничеството между Apple Watch 2 и Hermès.

Кратките рекламни кадри с традиционна продължителност от 30 секунди са споделени в YouTube канала на Hermès, а от тях разбираме, че само с една промяна на каишката, Apple Watch 2 може да се преобрази от страхотен спортен помощник в удобен умен часовник, неразделна част от вашето ежедневие или дори в елегантен аксесоар, подходящ за по-изискани събития.

Завладяващата видео реклама представя сътрудничеството между двете компании в традиционен за Apple стил, което ни кара да предположим, че тя е създадена по поръчка на компанията от Купертино, а нейното първоначално представяне от Hermès вероятно е просто един маркетингов ход.

Повече за Apple Watch 2, който вече разполага с вграден GPS модул, може да разберете, като посетите следната връзка, а за страхотната операционна система watchOS 3, която е в състояние да повиши значително производителността на умното устройство, като натиснете тук.

Източник: 9to5mac

Добави коментар