Screen Shot 2016-05-10 at 10.42.43 copy

Нова реклама на Siri с участието на Нийл Патрик Харис

#Новини
2016. 05. 10.

Преди по-малко от денонощие стартира новата реклама на Apple, в която главните роли заемат известния певец, актьор и продуцент Нийл Патрик Харис и, подобно на повечето рекламни видеа през настоящата година, Siri, представен от iPhone 6s.

Новото рекламно видео, наречено „Thank You Speech“ или „Благодарствена реч“, отново се опитва да ни покаже страхотните възможности на Siri, като този път акцентира върху използването на асистента от разстояние, без дори да натиснете бутон за неговото активиране. Любопитните кадри са в традиционно хумористично настроение и обща продължителност от 30 секунди.

Забавните кадри ще ви покажат как Харис отправя молба към Siri да прочете неговата благодарствена реч, докато той стои пред огледалото и самовлюбено репетира. Вижте сами новата хумористична телевизионна реклама, тук:

Напомняме ви, че преди по-малко от две седмици, отново срещаме Харис, в кратката свежа реклама на Apple, наречена “Лук”, която имаше за цел да ни представи по един забавен начин функционалността и качеството на вграденото в iPhone 6s 4K видео заснемане.

Искаме да ви припомним и първата реклама на Apple, в която акцентът беше поставен върху употребата на Siri без използване на ръце. Тя стартира началото на декември месец миналата година, наречена е “Hey Siri” и може да я видите отново, като натиснете, тук.

Следващата забавна реклама, отразяваща отново използването на Siri без ръце, е с участието на Бисквитеното чудовище от началото на март месец тази година, а малко след това се запознахме и със задкулисните кадри, които със сигурност ще ви развеселят много, като натиснете, тук.

Източник: macrumors

Добави коментар