imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Страхотните рекламни видеа на Apple Watch 3


Преди денонощие, заедно с iPhone X, 8 и 8 Plus, по време на Apple Special Event, компанията ни запозна и със страхотните възможности на третото поколение Apple Watch. Привидно разработката не може да се похвали с големи промени, но това е само по отношение на своя дизайн и размери.

Корпусът на умното устройството е точно толкова дебел, колкото е този на второто поколение, но сериозните промени идват в неговата вътрешна част. Apple Watch 3 може не само да измерва вашия сърдечен ритъм и да ви сигнализира при промени дори в момент, когато не тренирате, но и разполага с LTE модул или възможност за поставяне на виртуална СИМ карта. Нейният номер отговаря на тази карта, която е поставена във вашия iPhone, а ние ви припомняме, че най-значимото събитие на Apple за годината стартира точно с тази разработка.

Apple Watch 3 може да се похвали с около 70% по-бърз 2-ядрен процесор и вграден чип W2, като неговата задача оказва отражение върху вашата Bluetooth и WiFi връзка. Просто 85% по-висока скорост и то при 50% по-малка консумация на енергия и всичко това в корпус с дебелина, която не се различава по никакъв начин от тази на второто поколение. Завидните технически промени позволяват на устройството да стартира някое от всички над 40 милиона музикални предложения в Apple Music, да отправите команда до Siri или пък да достъпите до приложението Maps.

По време на представянето на третото поколение, видяхме и една реална демонстрация на страхотните възможности на вградения LTE модул. Няма нищо по-лесно от това да се намирате по средата на езеро и да звъннете примерно на ваш приятел през Apple Watch, за което свидетелстват и вторите рекламни кадри на предложението, макар и с една малка разлика. Действието отново се развива във водата, но обстановката е малко по-екстремна.

За да се запознаете с възможности на iPhone X, посетете тази връзка.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.