imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ето с какво се характеризира дисплеят на iPhone 7


Изглежда, че новото 7-мо поколение iPhone не спира да ни изненадва, а сред многобройните тестове и прегледи, които устройството претърпя за няма и половин месец от както дебютира, се подреждат и днешните, извършени от DisplayMate Technologies.

Последните тестове, с които ви запознахме, ни показаха какво може да очакваме от водоустойчивото устройство, потопено в различни видове течности, докато настоящите целят задълбочен преглед, измерване и анализ на дисплей технологията, с която разполагат двата размера на iPhone 7.

Screen Shot 2016-09-21 at 3.23.47 PM

Въпреки, че в дизайна на новото 7-мо поколение откриваме огромна прилика с този на неговия предшественик, точно толкова големи са и техническите разлики между двете устройства. Проведените тестове от DisplayMate Technologies разкриват, че използваната дисплей технология в новото поколение е базирана на тази, която бихме открили и в поколението iPhone 6s, но, разбира се, много по-усъвършенствана.

Извършените прегледи и измервания на технологията определено са многобройни, а съобразно тях DisplayMate определя дисплея на iPhone 7 като „истински впечатляващ“ и единствен по рода си.

Screen Shot 2016-09-21 at 3.24.18 PM

iPhone 7 отразява всеки един цвят изключително точно, а премерената яркост и контраст водят до една много по-качествена картина от тази, която е в състояние да предложи който и да е друг смартфон към днешна дата.

Разбира се, и отклонението в цветовете при промяна на ъгъла на екрана също отбелязва рекордно ниска стойност, а към тази новост добавяме и два цветови диапазона, 26% по-голяма DCI-P3 гама, яркост от 602 cd/m2 (nits) и JNCD оценка, която се равнява на 1.1, най-високата стойност, измервана някога в който и да е смартфон.

С любопитния анализ може да се запознаете, като посетите следната връзка, а за двойната 12 мегапикселова камера, която определено отличава iPhone 7 Plus, може да разберете, като натиснете тук.

Повече любопитна информация за страхотното устройство може да разберете тук, а за най-голямата, 10-та актуализация на iOS, с която дебютира iPhone 7, като посетите следната връзка.

Accessories article
Apple Inc. (AAPL)

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen. ... - Кликнете тук!