imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето с какво се характеризира дисплеят на iPhone 7


Изглежда, че новото 7-мо поколение iPhone не спира да ни изненадва, а сред многобройните тестове и прегледи, които устройството претърпя за няма и половин месец от както дебютира, се подреждат и днешните, извършени от DisplayMate Technologies.

Последните тестове, с които ви запознахме, ни показаха какво може да очакваме от водоустойчивото устройство, потопено в различни видове течности, докато настоящите целят задълбочен преглед, измерване и анализ на дисплей технологията, с която разполагат двата размера на iPhone 7.

Screen Shot 2016-09-21 at 3.23.47 PM

Въпреки, че в дизайна на новото 7-мо поколение откриваме огромна прилика с този на неговия предшественик, точно толкова големи са и техническите разлики между двете устройства. Проведените тестове от DisplayMate Technologies разкриват, че използваната дисплей технология в новото поколение е базирана на тази, която бихме открили и в поколението iPhone 6s, но, разбира се, много по-усъвършенствана.

Извършените прегледи и измервания на технологията определено са многобройни, а съобразно тях DisplayMate определя дисплея на iPhone 7 като „истински впечатляващ“ и единствен по рода си.

Screen Shot 2016-09-21 at 3.24.18 PM

iPhone 7 отразява всеки един цвят изключително точно, а премерената яркост и контраст водят до една много по-качествена картина от тази, която е в състояние да предложи който и да е друг смартфон към днешна дата.

Разбира се, и отклонението в цветовете при промяна на ъгъла на екрана също отбелязва рекордно ниска стойност, а към тази новост добавяме и два цветови диапазона, 26% по-голяма DCI-P3 гама, яркост от 602 cd/m2 (nits) и JNCD оценка, която се равнява на 1.1, най-високата стойност, измервана някога в който и да е смартфон.

С любопитния анализ може да се запознаете, като посетите следната връзка, а за двойната 12 мегапикселова камера, която определено отличава iPhone 7 Plus, може да разберете, като натиснете тук.

Повече любопитна информация за страхотното устройство може да разберете тук, а за най-голямата, 10-та актуализация на iOS, с която дебютира iPhone 7, като посетите следната връзка.

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.