imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Безплатното приложение на седмицата: Ridge Racer Slipstream


Миналата седмица не ни предложи традиционното безплатно приложение в App Store. Сега обаче изглежда от Apple са решили да ни компенсират – безплатното предложение на седмицата този път наистина си заслужава.

Ridge Racer Slipstream е разработка на BANDAI NAMCO Entertainment America Inc. и, ако сте фенове на автомобилните игри, със сигурност ще ви хареса. Играта разполага с отлична графика и удобен геймплей, като има потенциал да задържи вашето внимание часове наред. Имате възможност да избирате между Career и Arcade режим на игра, както и да се състезавате в мултиплеър с 8 участника.Ridge Racer Slipstream може да ви пренесе на множество разнообразни локации по целия свят, където да се пуснете по различни по сложност и дължина трасета. Трупайки опит в играта, можете да отключвате нови и нови опции, с които да направите вашата машина още по-бърза и яростна.

Като цяло, играта е издържана в духа на класики като Need for Speed или Asphalt за iOS и не се отличава особено от останалите добри предложения от категорията. Хубавата графика, приятните звукови ефекти, разнообразните режими на игра и лесните контроли могат да ви осигурят много приятни минути, особено ако играете на по-големия екран на iPad.

Ако сте решили да свалите Ridge Racer Slipstream и да се впуснете в надпреварата, трябва да се съобразите със системните изисквания, които този път са малко по-сериозни. Играта се нуждае от цели 1.67 GB свободно място на вашето iOS устройство, както и от инсталиран минимум iOS 7. Ако искате да напреднете по-бързо, можете да правите покупки в рамките на играта, но и без тях можете да си осигурите необходимото забавление.

Припомняме, че Ridge Racer Slipstream е безплатна само в рамките на една седмица, а приложението можете да свалите като натиснете тук.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.