imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Run Mo Run: една малко по-различна игра за iOS


Преди броени часове разгледахме последната версия на Phoenix, която ви позволява да премерите сили с играчи от цял свят, а сега ще се спрем на една интересна разработка на Movember. Просто бягате в една и съща посока и събирате монети, но има и една малка особеност. Трябва да се справите с всяко препятствие, като пропаст или някоя друга акула, която се изпречи пред вас и не само.

Реално погледнато, последната версия на Run Mo Run в App Store датира от преди около две години, но това не е толкова страшно. Предложението е актуализирано съобразно вашето 64 битово устройство, а за да го свалите просто потърсете неговото заглавие или посетете тази връзка. Достатъчно е само да разполагате с около 200 мегабайта свободна памет и версия на мобилната операционна система поне iOS 6.

Единственото нещо, което трябва да направите, за да постигнете вашата цел, e да скачате точно тогава, когато пред вас се появи някое препятствие. Опитайте се да съберете всички монети с визуализирани мустаци върху тяхната лицева част, а за да хванете някоя точка, скочете върху главата на всеки себеподобен. С това ваше действие ще му поставите мустаци, но има и една малка особеност, с която вероятно доста бързо ще се запознаете.

Вашият нов iOS герой тича от лявата страна на екрана към дясната, а освен всяка пропаст, вие трябва да избягвате и препятствия като стени или прегради. Ако стигнете до подобен елемент и не скочите, човечето няма да спре по автоматичен начин и да ви изчака да предприемете необходимото действие. Ще се върнете в началото на играта, а ние имаме и една добра новина. Всеки от вас може да свали Run Mo Run безплатно, а играта не разполага с опции за покупки през приложението или пък досадни реклами.

Източник: iTunes

Christmas MBP article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.