imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

С какъв потребителски интерес се отличава iOS 12


Ако все още не сте инсталирали iOS 12, имаме една добра новина. Разработката може да се похвали с доста по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, което оказва отражение предимно върху по-старите iPhone и iPad поколения и не само. Официалната версия на новата система вече е достъпна за всеки потребител. За да разберете как да я инсталирате по правилен начин, посетете тази връзка, а ние ще ви покажем с какъв потребителски интерес може да се похвали предложението 48 часа след появата си.

Официалната версия на iOS 12 се появи в понеделник вечерта, но явно период от тогава до сега не е достатъчен на голяма част от потребителите, за да преминат към новата версия. През първите две денонощия или 48 часа от появата си, според преброяването на Mixpanel, разработката стига до 10% от всички активирани устройства или до резултат, до който iOS 11 стигна за двойно по-малко време. Ако върнем лентата към iOS 10, потребителите, които се доверяват на предложението в рамките на 24 часа след появата на разработката са малко над 14%, но това не е от толкова голямо значение.

Не трябва да забравяме, че голяма част от потребителите ще инсталират iOS 12 в края на тази седмица или през почивните дни, но монетата има и друга страна. Не изключваме и тези потребители, които изчакват да видят дали разработката функционира правилно и не допуска грешки, преди да я инсталират, което опасение този път не е основателно. За разлика от iOS 11 и десетата версия, при настоящата промените не са толкова сериозни, но не и „под капака“. iOS 12 работи доста по-бързо и стабилно дори и с по-стари поколения iPhone и iPad.

Ако използвате iOS 11 и се питате дали новата версия на мобилната операционна система е съвместима и с вашия iPhone или iPad, имаме една добра новина. iOS 12 може да работи с всички устройства, които покрива и предната версия, а за да разгледате промените, с които може да се похвали разработката, посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

New MBAir promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.