imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Неофициален сайт предоставя огромен списък с команди за Siri


Удобното приложение, интелигентен асистент Siri, вече разполага с изключително много възможности, като независимо от неговата мобилна или настолна версия, следенето на всяка една нова функция, която той може да изпълни, става по-лесна задача.

Разбира се, всеки един от нас може да попита Siri с какво точно може да му бъде полезен, като веднага след това ще получи и един куп примерни команди, но всяка една от тях ще бъде представена в съвсем опростен вариант.

Hey-Siri-796x398

Днес разбрахме и за един изцяло новосъздаден уеб сайт, който със сигурност може да бъде изключително полезен и удобен помощник в опознаването на Siri, както и в ежедневната ви работа с него. Винаги, когато имате нужда да се запознаете с начина, по който функционира някоя неизползвана до този момент от вас команда, любопитният сайт ще бъде насреща с обновен списък от команди, както и многобройни примери.

Screen Shot 2016-08-03 at 3.03.44 PM

Към днешна дата, изключително удобният сайт разполага с база данни от 489 команди, както и хиляди индивидуално асоциирани към всяка една от тях примери и варианти, които определено биха улеснили вашата ежедневна работа с интелигентния помощник.

Създателите на чудесния сайт, разбира се, още в самото начало са разделили всички команди в две основни категории, като едната е за настолния вариант на приложението, което все още е достъпно единствено през бета версията на macOS Sierra, докато другата представя команди, които е в състояние да изпълни добре познатата мобилна iOS версия.

Screen Shot 2016-08-03 at 3.18.25 PM

За да изберете варианта на вашата операционна система, както и желан от вас език, просто кликнете върху ситуирания в горната дясна част на екрана бутон “Settings”, а веднага след това имате възможност да се възползвате от 35 лесно достъпни и интуитивни категории, като измежду тях се срещат такива, като HomeKit, People & Relationship, Books, Music, Definitions & Search, Time и Notifications.

Страхотният уеб сайт, с който може да се запознаете, като натиснете тук, е наречен “hey-siri”, като веднага след него се подрежда и подходящият домейн “.io”.

Изключително удобната и полезна база данни е напълно безплатна, а повече за настолната версия на приложението Siri, която представлява неразделна част от очакваната компютърна операционна система macOS Sierra, може да научите, като натиснете тук.

С всички невероятни промени в интелигентния асистент Siri, които ще донесе очакваната 10-та актуализация на мобилната операционна система iOS, може да се запознаете, като посетите следната връзка.

Източник: 9to5mac

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.