imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Shot on iPhone кампанията се завръща – този път в iPhone 6s вариант


Спомняте ли си миналогодишната Shot on iPhone 6 кампания, организирана от Apple? Инициативата получи международни признания, включително и голямата награда на фестивала в Кан. Някои от видеата в рамките на кампанията могат да бъдат определени само и единствено като спиращи дъха. Ето, че идва ново издание Shot on iPhone, и главни участници в него са iPhone 6s и iPhone 6s Plus.

Целта на инициативата е да покаже талантливите фотографи по света – били те любители, или истински професоналисти. Тазгодишното издание на Shot on iPhone ще обиколи 85 града в 26 държави, започвайки от днес. Във фотографската инициатива на Apple участват общо 41 фотографа с 53 снимки.

Shot on iPhone с iPhone 6s.
Jake Debruyckere, Маунт Дейвидсън, Сан Франциско

Shot on iPhone няма стриктно дефинирана тема. Същевременно се наблюдава един общ лайтмотив при кадрите, които са включени в кампанията. Това е пулсът на живота, заснет с iPhone 6s или 6s Plus и представящ хората в контекста на сграбчването на мимолетния момент. Повечето от снимките са цветни, но се наблюдава и известно количество черно-бели фотографии. Естествено, Shot on iPhone изданието за 2016 г. ни представя и любители-фотографи, и професионалнисти.

Ето и някои от по-интересните кадри, част от Shot on iPhone и заснети с изящната 12-мегапикселова iSight камера на iPhone 6s и iPhone 6s Plus.

Kate Schermerhorn, Монтара Бийч, Калифорния
Jirasak Panpiansin, Тайланд
Timothy Mulcare, Северен Салем, Ню Йорк
Shot on iPhone
Kevin Mao, Шанхай, Китай
Gianluca Colla, Швейцария
Melissa Casillas, Мексико
Zak Noyle, Хонолулу, Хаваи
Pongsathorn Leelaprachakul, Банкок, Тайланд

 

Слуховете около iPhone 7 твърдят, че смартфонът може да е водоустойчив. Ако това наистина е така, може би следващата Shot on iPhone кампания ще е още по-вълнуваща! Но нека засега се насладим на истинската красота, с която ни свързват вълнуващите снимки, които ви предложихме по-горе.

Източник: iMore.

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.